Demet Özdemir bütün rakiplerini solladı! Güzel oyuncu hem gönüllerde hem de dünya listesinin zirvesinde taht kurdu

Demet Özdemir bütün rakiplerini solladı! Güzel oyuncu hem gönüllerde hem de dünya listesinin zirvesinde taht kurdu

İlk bölümüyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Adım Farah dizisi Çarşamba günleri ekranlarda yer alıyor. 8 Mart 2023 tarihinde 2. bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir dünya listelerini alt üst etti.

Birbirinden güzel yapımlar ekranlarda yer alırken yeni başlayan projelerde oldukça dikkat çekiyor. Daha yayınlanmadan tüm dikkatleri üzerinde toplayan Adım Farah dizisi geçtiğimiz hafta Çarşamba günü ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında yer aldı. 2 bölüm hazırlıkları hız kesmeden devam ederken dizi sezona en iyi başlangıç yapan projeler arasında adını yazdırdı. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Demet Özdemir ise dünya listelerinde zirveye yerleşti.

DÜNYADA 1 NUMARAYA YERLEŞTİ

Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı Adım Farah dizisi sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Hasta oğlunu yaşatmak için büyük bir savaş veren Farah’ın hikayesi FOX ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümüyle heyecanlı zirveye taşıyan Adım Farah dizisi 8 Mart 2023 tarihinde 2 bölümü ile FOX TV ekranlarında yer alacak.

demet-ozdemir.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda bugün yayınlanan IMDB Starmetre listesinde Demet Özdemir'in 1 numaraya yerleştiği belirtildi. 11M+ kişi yer aldığı Dünya listesinde 293. olarak Türk oyuncular sıralamasında 1. sıraya oturdu. Türk oyuncular arasında zirveye yerleşen Demet Özdemir'i ise Can Yaman ve Tuba Büyüküstün takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN