Demet Özdemir mutluluğu buldu! Oğuzhan defteri tarihe karıştı: Çılgınlar gibi dans ettiler

Demet Özdemir mutluluğu buldu! Oğuzhan defteri tarihe karıştı: Çılgınlar gibi dans ettiler

Oğuzhan Koç ile olan evliliğini geçtiğimiz aylarda bitiren Demet Özdemir özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Aşk Taktikleri 2 filminde rol alan Özdemir'in rol arkadaşı Şükrü Özyıldız ile karavanda yaptığı samimi dans akıllara "Yeni bir aşk mı doğuyor" sorusunu getirdi.

Uzun zamandır hiçbir televizyon projesinde yer almayan güzel oyuncu Demet Özdemir, şimdilerde Neftlix'te yayınlanan Aşk Taktikleri 2 filminin kadrosuna dahil oldu. Dizideki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız'la oldukça samimi olan Özdemir'in karavandaki dans videosu kafaları karıştırdı.

FİLM SETİNDE YENİ BİR AŞK MI DOĞDU?

Dansa olan tutkusu herkes tarafından bilinen Demet Özdemir, sosyal medya hesabından "Bilen bilir" notu ile set hallerini paylaştı. Özdemir'in paylaşımında dikkat çeken ise partneri Şükrü Özyıldız'ın da kendisine dansla eşlik etmesi oldu. İkilinin dansı kısa süre içinde en çok konuşulanlar arasına girerken takipçilerinden ikiliye "Çok yakışıyorsunuz" yorumları geldi.

yeni-proje-5.jpg

FİLM YAYINDA

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ı buluşturan "Aşk Taktikleri 2" filmi, dün seyirciyle buluştu. Filmin oyuncuları arasında Atakan Çelik, Hande Yılmaz, Deniz Baydar, Melisa Döngel, Ceyhun Mengiroğlu, Bora Akkaş, İpek Tuzcuoğlu, Kerem Atabeyoğlu ve Ümit Erdim gibi başarılı oyuncular da bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN