Deniz Akkaya neden hapis cezası aldı? İşte cezaevine götüren Selin Ciğerci sözleri

Deniz Akkaya neden hapis cezası aldı? İşte cezaevine götüren Selin Ciğerci sözleri

Deniz Akkaya neden hapse girdi? Bir televizyon programında, Selin Ciğerci'nin eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia eden ve canlı yayında "Senin çocuğun olamaz" diye Deniz Akkaya, hakkında açılan davanın sonuçlanmasının ardından 3 günlük hapis cezasına çarptırıldı. İşte, Selin Ciğerci Deniz Akkaya olayı...

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan Deniz Akkaya, dün (23 Ağustos 2021 Pazartesi günü) hapishaneye teslim oldu. Öncesinde sunuculuğunu yaptığı programa bağlanan ünlü manken, "Gerekirse 6 ay yatarım. Hiç umurumda değil. Başıma ne gelirse gelsin ben bu davadan dönmeyeceğim" dedi.

6123a276b57f1509b41227e8.jpg

DENİZ AKKAYA-SELİN CİĞERCİ KAVGASI NEDİR?

Eylül 2020 tarihinde yaşanan olayda; bir televizyon programında yorumculuk yapan manken Deniz Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen şarkıcı Selin Ciğerci'ye "Senin çocuğun olamaz" deyince, ikili arasında sert bir tartışma yaşanmıştı. Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etmişti.

"Selin Ciğerci taşıyıcı anneyi evinde tutuyor" iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci, ateş püskürmüştü. Deniz Akkaya'nın iddialarını yalanlayan ünlü şarkıcı, söz konusu kişinin taşıyıcı anne olmadığını, eltisi olduğunu, gerekli fotoğrafları göndereceğini söylemişti.

Deniz Akkaya'nın, "Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor" sözleri üzerine çileden çıkan Selin Ciğerci, "Sana ne! Sen kendini Müge Anlı mı zannediyorsun" diyerek tepkisini dile getirmişti.

aw400679-01.jpg

DENİZ AKKAYA NE KADAR CEZA ALDI?

Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci arasında başlayan polemik daha sonra mahkemeye taşınmıştı. Ciğerci, Akkaya hakkında 3 aylık tedbir kararı aldırdı. Ancak ünlü manken, bu süreçte açıklamalarına devam edince 3 günlük zorlama hapsi cezasına çarptırıldı.

Dün (23 Ağustos 2021 Pazartesi günü) cezasını çekmek üzere teslim olan Deniz Akkaya, öncesinde sunuculuğunu üstlendiği 'Söylemezsem Olmaz' programının yayınına görüntülü olarak bağlandı.

Araçtan bağlandığı yayında, "Gidip aslanlar gibi teslim olacağım" diyen Deniz Akkaya, sözlerine şöyle devam etti:

"Benim karşısında durduğum şey, taşıyıcı annelik. Gidip o şahsı ben şikayet edeceğim. Çocuk için geleneksel aile ortamı çok önemli. Ben de aşık olduğum adamdan çocuk yapmadım, hata yaptım. Bu arkadaşların durumlarından ötürü Türkiye Cumhuriyeti'nde onlara çocuk verilmiyor. Bu tip profiller çok geldi geçti Türkiye'den. Ben gerçekleri konuştuğum için bu cezayı aldım. Hiç umurumda değil, gerekirse 6 ay yatarım. Başıma ne gelirse gelsin bu davadan dönmeyeceğim."

23 Ağustos 2021 Pazartesi günü emniyete teslim olan Deniz Akkaya, 3 günlük zorlama hapsinin infazı için Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü. Ünlü manken, 26 Ağustos 2021 Perşembe günü cezaevinden çıkacak.

aw400679-02.jpg

DENİZ AKKAYA NEDEN HAPSE GİRDİ, SUÇU NE?

Deniz Akkaya'nın avukatı Muhammed Fatih Taşcı, yaptığı açıklamada hapis kararının hukuka aykırı olduğunu öne sürerek, "Hukuka aykırı olarak verilen işbu karar, istinaf veya temyiz incelemesinden geçmeden kesinleşmiş olup, temyiz başvurusunda bulunulacaktır. Ancak yapılacak başvuru, kararın hukuki sonucunu ortadan kaldırmayacağından Deniz Akkaya teslim olmuştur. Verilen karar bir disiplin hapsi olup, bir mahkumiyet kararı değildir. Akkaya'nın haklı mücadelesi hukuk çerçevesinde devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN