Depremi duyan Danilo Zanna Malatya'ya koştu! Yemek yapıp dağıttı

Depremi duyan Danilo Zanna Malatya'ya koştu! Yemek yapıp dağıttı

Deprem bölgelerindeki mağdurların yardımına koşan ünlüler arasında İtalyan şef Danilo Zanna da vardı. Zanna, depremzedeler için yemek yaparken görüntülendi. O görüntüleri görenler ise "Teşekkür etti"

MasterChef Türkiye ile tanınan İtalyan Danilo Zanna, yaşanan büyük felaket sonrasında Malatya'ya gitti. Depremzedeler için kurulan yardım çadırlarında yerini alan Zanna, yemek yaparken kameralara yansıdı.

danilozann

İTALYAN ŞEF DE YARDIMA KOŞTU

İtalyan şef Danilo Zanna, deprem bölgesine giderek Malatya'da yemek yaparken görüntülendi. Bununla da yetinmeyen ünlü isim, bölgede birçok çalışmaya destek veriyor.

danilo

GÖRENLER "TEŞEKKÜR ETTİ"

Zanna'nın yardım seferberliğine katılması ise çok sayıda insanı duygulandırdı. O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Çok sayıda kullanıcı ise "Helal olsun" "Acının dili yok" gibi yorumlar yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN