Depremzedelerin çadır sorununa dikkat çeken Cüneyt Özdemir Kızılay'a isyan etti! Sert tepki: "Neyin reklamını yapıyorsunuz..."

Depremzedelerin çadır sorununa dikkat çeken Cüneyt Özdemir Kızılay'a isyan etti! Sert tepki: "Neyin reklamını yapıyorsunuz..."

Depremin meydana geldiği 6 Şubat'tan bu yana yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Cüneyt Özdemir, bölgedeki afetzedelerin çadır sorununa dikkat çekerek Kızılay'a isyan etti.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen ve on bir ili yerle bir ederek 40 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremlerin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı yayınlarla adından söz ettiren gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Kızılay'a isyan etti.

Afetin ilk gününden bu yana yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken, bölgeye giderek depremzedelere yardımcı olmaya çalışan Cüneyt Özdemir, bölgedeki çadır eksikliğine dikkat çekerek Kızılay'a isyan etti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Cüneyt Özdemir, bölgedeki çadır eksikliğine dikkat çekerek Kızılay'ın reklamlarına tepki gösterdi.

fgfhf

Özdemir yaşananlara "Televizyonlarda Kızılay reklamı görüyorum. Reklam değil çadır istiyor millet çadır! Neyin reklamını yapıyorsunuz..." paylaşımıyla sitem etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN