Derya Uluğ Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi

Derya Uluğ Taha Duymaz'ın hayalini gerçekleştirdi

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, 6 Şubat deprem felaketinde Hatay’da enkazda kalan ve 12 gün sonra cenazesine ulaşılan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için iftar yemeği verdi. Hatay’da Duymaz ailesiyle buluşan Uluğ, “Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Senin hayalin benim hayalim olmuştu” dedi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki depremlere Hatay’da ailesiyle yaşadığı evde yakalanan Taha Duymaz, 12 gün sonra enkaz altından çıkarıldı. Kardeşi, halası ve eniştesi ile enkaz altında kaldığı süre boyunca sevenleriyle birlikte arama sürecinde mücadele eden Derya Uluğ bu kez Hatay’da yemek verdi.

TAHA DUYMAZ İÇİN İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Hatay'a giderek Taha Duymaz adına iftar yemeği veren Uluğ, ‘Taha Duymaz Mutfağı’ yazılı pankartlar astırdı.

İftar yemeğinden kareleri paylaşan Uluğ, "Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha'm" dedi.

Taha Duymaz'ın annesi ve ağabeyiyle de bir fotoğrafını paylaşan Derya Uluğ "Taha'nın annesi Meryem Teyze'yi, kardeşlerini, evini ziyaret ettik. Sarıldık, ağladık, Taha'yı andık" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN