Devletten elektrik faturalarına destek! Başvuran herkese 130 TL indirim: O şart belli oldu!

Devletten elektrik faturalarına destek! Başvuran herkese 130 TL indirim: O şart belli oldu!

Adına elektrik faturası gelenlere müjde geldi. Devlet elektrik faturası gelen ailelere destek ödemesinde bulunacağını açıkladı. 130 TL indirim için şartlar belli olurken bu tutarın ailede bulunan kişi sayısına göre artış gösterebileceği bilgisi verildi. İşte, elektrik fatura desteği hakkında tüm detaylar...

Devlet elektrik faturası gelen ailelere 260 TL ödeme yapacağını duyururken geçim sıkıntısı çekenler için yardım eli uzatıldı. PTT tarafından verilecek olan yardımlar için devlet tarafından destek sağlanacağı duyuruldu. Peki kimlere bu yardım verilecek? İşte, elektrik fatura indirim için gerekli olan bilgiler haberimizde yer almaktadır.

elektrik fatura indirimi

ELEKTRİK FATURA DESTEĞİ

Elektrik faturası yüksek tutarda gelen milyonlarca vatandaşa yüzleri güldüren haber geldi. Yardım tutarı kişi sayısına göre farklılık gösterirken bir kişiler hanelerde 130 TL, 3 kişilik ailelere 173 TL, 4 kişilik ailelere ödenecek tutar 216 TL ve son olarak 5 ve üzeri kişiler için ödenecek indirim tutarı 260 TL olarak belirlendi.

Elektrik faturasına yapılacak olan indirim için öncelikle başvuruda bulunması gerekir. PTT üzerinden başvurular gerçekleştirilir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN