Devrim Özkan Lucas Torreira sorusunu duyunca küplere bindi!

Devrim Özkan Lucas Torreira sorusunu duyunca küplere bindi!

Galatasaray forması giyen Lucas Torreira ile bir süredir adı anılan oyuncu Devrim Özkan, Torreira hakkında kendisine yöneltilen soruyu duyunca küplere bindi.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' adlı dizide Songül Acarerk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız ismi Lucas Torreira hakkındaki soruyu duyunca küplere bindi.

Show TV'de reyting rekorlarını alt üst eden 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' adlı dizide gösterdiği performansla yıldızı parlayan Devrim Özkan, aşk yaşadığı öne sürülen Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusu Lucas Torreira hakkında kendisine yöneltilen soruya adeta ateş püskürdü.

"SEN BURAYA BUNLARI SORMAYA MI GELDİN?"

Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray-Kastamonuspor maçını tribünden izleyen Devrim Özkan'ın sonraki süreçte Torreira ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Snob Magazin'in haberine göre; bir lansmana katılan Devrim Özkan, kendisine Torreira ile aşk yaşadığı iddialarının sorulması üzerine sinirlendi.

Özkan, kendisine Torreira hakkında soru soran basın mensubuna "Sen buraya bunları sormaya mı geldin?" diyerek yanıt verdi. Basın mensubu ise Özkan'ın bu yanıtına "Evet" yanıtını verdi. Özkan daha sonrasında basın mensubuna "Ben buraya bunu konuşmaya gelmedim" diyerek tepki gösterdi. Devrim Özkan tepkisinin ardından hızlı adımlar ile basının bulunduğu alandan uzaklaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN