Dilan Deniz Çiçek'in son hali şoke etti! Takipçisine yanıt verirken itiraf etti

Dilan Deniz Çiçek'in son hali şoke etti! Takipçisine yanıt verirken itiraf etti

Yüzüne yaptırdığı estetik haberleriyle sıkça gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz, bir takipçisinin estetik sorusuna yanıt verirken çarpıcı itirafta bulundu. İşte detaylar...

2014 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda (Miss Turkey) ikinci seçilen Dilan Çiçek Deniz, o dönemdeki hali ve şimdi hali arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı. Yaptırdığı estetiklerden sıkılan ya da pişman olan 29 yaşındaki oyuncu, dolgularını aldırdığını açıkladı.

dilan-cicek-deniz-estetik-faciasi-2.jpg

DİLAN ÇİÇEK DENİZ NE ESTETİK YAPTIRDI?

Son dönemde büyük eleştiriye maruz kalan Dilan Çiçek Deniz, yüzündeki müdahaleleri ilk başta inkar etmiş sonra da, "Öyle istedim" demişti. Ünlü oyuncu, bir programda yaptığı açıklamalarda estetik müdahalelerin ardındaki zorlu süreci anlatmıştı.

OdaTV'de yer alan habere göre, doktoruyla yaşadığı iletişim sorunları ve ameliyat sonrası yaşadığı olumsuz etkileri paylaşarak, estetik operasyonların kolay olmadığını vurgulamıştı.

dilan-cicek-deniz-estetik-faciasi-1.jpg

DİLAN ÇİÇEK DENİZ ESTETİK YAPTIRDI MI?

Son olarak bir takipçisinin yorumuna cevap veren Dilan Çiçek Deniz, "Erittim valla, normale döndüm" diyerek estetik müdahalelerinin ardından yüzündeki değişimi tersine çevirdiğini belirtti.

Deneyimli oyuncu, bu yanıtıyla estetik operasyonlara olan bakış açısını ve kendini kabullenme sürecini dile getirdi.

dilan-deniz-cicek-estetik-itirafi.jpg

dilan-cicek-deniz-estetik-faciasi-4.jpg

dilan-cicek-deniz-estetik-faciasi-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN