Diriliş Ertuğrul'da şaşırtan hata: Dragos'u ışınladılar

Diriliş Ertuğrul'da şaşırtan hata: Dragos'u ışınladılar

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yine bir hata izleyiciyi şaşırttı. Dragos'un Ertuğrul'a yanaşmak için kurguladığı tuzağı Gündüz ve Süleyman'a anlattıktan sonra ekrana gelen sahnede zamanlama hatası dikkatlerden kaçmadı.

KARAR.COM

Dün gece yayınlanan Diriliş Ertuğrul Son bölümde Dragos, yeni planını devreye soktu. Dragos (İlker Aksu), Ertuğrul'a (Engün Altan Düzyatan) yanaşmak için İlbilge hatuna tuzak kurup, bunu da Gündüz ve Süleyman'a söyledi. Bu sahneye kadar her şey normaldi. Ancak Gündüz ve Süleyman'ın İlbilge hatunu (Hande Soral) kurtarmak için harekete geçmesinin ardından gelen sahneler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. 

DRAGOS ADETA IŞINLANDI...

İlbilge hatun ile yanındaki alpler tuzağa düştükten sonra pusuda bekleyen Dragos görüntüsü şaşırttı. Gündüz ve Süleyman'ın dört nala yetişmeye çalıştığı çatışma sahnesinde, tuzağı haber veren Dragos'un pusuda belirmesi izleyiciye 'bu ne hız' dedirtti. Süleyman ve Gündüz ise dakikalar sonra gelerek Dragos'un adamlarına müdahale etti. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN