Dışkı satarak para kazanabilirsiniz! Ünlü isim, zengin olmanın yolunu açıkladı! Bir dışkının fiyatı ise 14 Bin TL...

Dışkı satarak para kazanabilirsiniz! Ünlü isim, zengin olmanın yolunu açıkladı! Bir dışkının fiyatı ise 14 Bin TL...

Sosyal medyada fenomeni Sarah Adekola, takipçilerine sıra dışı bir para kazanma yöntemi önerdi. Sağlıkçı olan Sarah Adekola, zengin olmanın dışkıdan geçtiğini söyledi. Takipçileri ise böyle bir para kazanma yöntemi olmasına hayli şaşırdı.

TikTok üzerinden paylaşım yaparak hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaşan genç kadın, laboratuvarların ve sağlık kurumlarının insanlardan dışkı örneklerini para karşılığında satın aldığını söyledi. Sarah Adekola, “Bu hem bilimsel araştırmaları desteklemek, hem sağlık sorunu yaşayanlara yardım etmek hem de para kazanmak için harika bir yöntem. Sizin dışkınızı inceleyerek belki birçok hastalığı iyileştirebilirler” dedi.

diskiidf.jpg

BİR DIŞKININ FİYATI YAKLAŞIK 14 BİN TL

ABD’de insan dışkılarının 500 dolara (yaklaşık 14 bin TL) satıldığını belirten Adekola, “Eğer her gün dışkınızı para karşılığı satarsanız yılda 218 bin dolar (yaklaşık 6.1 milyon TL) kazanabilirsiniz” dedi.

diskidgd.jpg

Fakat para karşılığında dışkıyı satmadan önce önce bir dizi sağlık kontrolünden geçildiği belirtilirken 18-60 yaş arasındaki sağlıklı bireylerin başvurabileceğini söyledi. Adekola, açıklamasının devamında," Donör olacak kişilerin kronik bir rahatsızlığı olmaması ve numuneyi vermeden 3 ay önceye kadar antibiyotik kullanmamış olması gerekiyor." dedi.

Adekola’nın paylaşımı büyük beğeni toplarken bazı sosyal medya kullanıcıları, “Nereye başvuruyoruz”, “Bende çok var, ben hemen satmalıyım” gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN