Dizi başlamadan başroller arasında gerginlik! Partnerini takipten çıktı

Dizi başlamadan başroller arasında gerginlik! Partnerini takipten çıktı

Fox Tv'nin yeni dizisi 'EGO'nun iki başrol oyuncusu arasında gerginlik yaşandı. "Sete geç kalma" meselesi nedeniyle aralarında tansiyonun yükseldiği Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk, tartıştı. Duymaz, Pamuk'u sosyal medyada takipten çıkardı.

'Çarpışma' dizisinin ardından şimdilerde Fox Tv'nin 'EGO' dizisinde de partner olan oyuncular Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında sette gerginlik yaşandığı öğrenildi. İddiaya göre Duymaz, Pamuk’a, çekime geç geldiği için tepki gösterdi.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; sahnenin çekimlerini tamamladıktan sonra Pamuk, set ekibine “Çok mu geciktim” diye sordu. Ekip de “En fazla birkaç dakika” yanıtını verince Pamuk, Duymaz’ın yanına giderek davranışının nedenini sordu. İki oyuncu arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

PARTNERİNİ TAKİPTEN ÇIKTI

Duymaz’ın daha sonra partnerini takipten çıkması sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Ancak bugün yapımcı Efe İrvül’ün iki oyuncuyu barıştırdığı öğrenildi. Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz’ı takip etmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN