Ömer dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Ömer dizi konusu ve oyuncu kadrosu

Ömer dizisi çok konuşulacak gibi duruyor. Bu akşam yayınlanacak olan dizinin konusu halka çok yakın bir hikaye. Bu nedenle şimdiden merak edilmeye başladı bile. Müezzin Ömer ve Gamze'nin aşkının sürükleyici hikayesine tanık olacağız.

Ömer dizi konusu ve oyuncu kadrosu. OGM Pictures yine başarılı bir işe imza atacağı benziyor. Yapımın daha önce oldukça iddialı yapımlara imzasını atmıştı. Star TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanacak olan Ömer dizisinin afişi yayınlandı. 9 ocak pazartesi star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizide Ömer karakterine Selahattin Paşalı can verecek. Gamze karakterini de ünlü oyuncu Gökçe Bahadır canlandıracak. Dizide tüm zorluklara rağmen aşklarını yaşayan, koruyan Ömer ve Gamze'nin hikayesi anlatılacak. Fragmanı ile de oldukça ilgi çeken dizi sosyal medyanın gündemin bile. Peki bu akşam yayınlanacak olan Ömer dizisinin konusu nedir? Dizi ne anlatıyor? İşte tüm detaylar...

ömer dizisi

ÖMER DİZİSİNİN KONUSU

Selahattin Paşalı dizide Ömer karakterine can verecek. Başarılı oyunculuğu ile tanınan Paşalı'nın canlandıracağı karakter bir mahallede müezzinlik yapan, geçici olarak ortaokulda öğrencilere din dersi de veren, hümanist bir karakter. Bu sakin, iyi huylu başrol karakteri yeri geldiği zaman amaçları için istekli, azimli ve hırslı olabiliyor.  Ömer'in bulunduğu mahalleye Gamze isimli  birinin gelmesiyle hikaye başlıyor. İzleyenleri tüm zorluklara rağmen aşklarına kanat geren sürükleyici bir aşk hikayesi bekliyor. 

Dizinin fragmanı için aşağıdaki fragman sekmesine tıklayın. 

FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN