Yalı Çapkını'nda 'Selahattin Paşalı' sürprizi

Yalı Çapkını'nda 'Selahattin Paşalı' sürprizi

Reyting sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmayan Yalı Çapkını ve bu hafta yayın hayatına başlayan Ömer dizileri buluşuyor. Ömer'in başrol oyuncuları Barış Falay ve Selahattin Paşalı, dizideki karakterleriyle Yalı Çapkını'na konuk oluyor.

Sezonun reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, her cuma yeni bölümleriyle konuşulmaya devam ederken, dizide önümüzdeki haftalarda bir sürpriz yaşanacak. Star Tv'nin pazartesi günü yayın hayatına başlayan yeni dizisi Ömer'in oyuncuları yapımda yer alacak.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan projeye, yapım şirketinin yeni dizisi Ömer’in oyuncuları Barış Falay ve Selahattin Paşalı “Reşat” ve “Ömer” karakterleriyle konuk oluyor.

OGM’nin Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinde de yaptığı "dizi misafirliği", Yalı Çapkını ve Ömerle devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN