Yalı Çapkını'nda şoke eden gelişme! Sosyal medya baskısı senaryoyu değiştirtti

Yalı Çapkını'nda şoke eden gelişme! Sosyal medya baskısı senaryoyu değiştirtti

Yayımlanan son birkaç bölümünde yaşanan olaylarla sosyal medyada tepki yağmuruna tutulan ve seyirci kaybetmeye başlayan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünün senaryosunda apar topar revize yapıldı.

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın hayranları, haftalardır Pelin karakterinin hikayesinin ön plana çıkarılmasından rahatsızdı ve sosyal medyada “metres” sıfatını kullanarak karakter için hakaret içerikli mesajlar paylaşıyordu.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu hafta son dakika kararıyla dizinin bölüm finali değiştirildi. İlk finalde Ferit’in İfakat’la konuşup boşanmak istediğini ailesine iletmesini istediği sahneler vardı. Üstelik bu sözlere Seyran kapıda kulak misafiri oluyordu.

SENARYO APAR TOPAR DEĞİŞTİRİLDİ

Ancak seyircilerin sosyal medya baskısı başarılı oldu ve diziye revize sahne yazıldı. Bölüm apar topar değiştirildi. Seyran’ın, Ferit’in tüm engellemelerine rağmen yalıyı basıp Pelin’i saçından sürüklediği sahne çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN