Yalı Çapkını'na sürpriz transfer! Reytingleri alt üst eden iki isim Yalı Çapkını'na katıldı!

Yalı Çapkını'na sürpriz transfer! Reytingleri alt üst eden iki isim Yalı Çapkını'na katıldı!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı 'Yalı Çapkını' adlı diziye, ilk bölümüyle reytingleri alt üst eden başarılı dizinin iki ismi katıldı.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Yalı Çapkını'na son olarak Mine Tugay ve Fırat Çelik dahil olmuştu. Reyting rekortmeni diziye bu kez de iki yeni oyuncu katıldı.

Ünlü oyuncu, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı, son dönemin en başarılı dizileri arasında gösterilen 'Yalı Çapkını' adlı diziye son olarak Mine Tugay'ın ardından Fırat Çelik dahil olmuştu.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alarak reyting rekorlarını alt üst eden, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, çekimlerinin ise Gaziantep'in Millet Hanı'nda ve Sabancı ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısında yapıldığı diziye son olarak ünlü oyuncu Mine Tugay 'Defne' karakteriyle dahil olmuştu. Ünlü oyuncunun dizideki partneri ise 'Efe' karakteriyle Fırat Çelik olmuştu.

İKİ YENİ TRANSFER

Yalı Çapkını'na bu kez de Star TV'de izleyiciyle buluşan 'Ömer' adlı dizide gösterdikleri performansla dikkatleri çeken Barış Falay ve Selahattin Paşalı dahil olacak.

bvvb.png

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan diziye, 9 Ocak'ta ekranlara gelen ilk bölümüyle reytingleri alt üst eden 'Ömer'in oyuncuları Barış Falay ve Selahattin Paşalı “Reşat” ve “Ömer” karakterleriyle konuk olacak.

1-2021101145723.jpg

OGM’nin Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinde de yaptığı dizi misafirliği “Yalı Çapkını” ve “Ömer”le devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN