Yalı Çapkını'na Mine Tugay'ın ardından bir transfer daha: Mine Tugay'ın partneri belli oldu!

Yalı Çapkını'na Mine Tugay'ın ardından bir transfer daha: Mine Tugay'ın partneri belli oldu!

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan 'Yalı Çapkını'na son olarak Mine Tugay dahil olmuştu. Reyting rekortmeni dizide Mine Tugay'ın partneri belli oldu.

Ünlü oyuncu, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı, son dönemin en başarılı dizileri arasında gösterilen 'Yalı Çapkını' adlı diziye Mine Tugay'ın ardından bir oyuncu daha katıldı.

Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alarak reyting rekorlarını alt üst eden, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, çekimlerinin ise Gaziantep'in Millet Hanı'nda ve Sabancı ailesinin Beylerbeyi'ndeki yalısında yapıldığı diziye son olarak ünlü oyuncu Mine Tugay 'Defne' karakteriyle dahil olmuştu. Ünlü oyuncunun dizideki partneri belli oldu.

PARTNERİ BELLİ OLDU

Mine Tugay Defne rolüyle Yalı Çapkını'nda: Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? | N-Life

Senaryosu Mehmet Barış Günger tarafından yazıla yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt'un oturduğu diziye son olarak Fırat Çelik dahil oldu.

Reyting rekortmeni diziye son olarak Mine Tugay, 'Defne' rolüyle konuk olmuştu. Ünlü oyuncunun ardından bu kez de 'Defne'nin arkadaşı 'Efe' diziye katıldı.

Son olarak 2021 yılında Blu TV'de yayınlanan, Deniz Akçay Katıksız tarafından yazılıp yönetilen 'Saklı' adlı dizide 'Ozan Demirci' karakterine hayat veren Fırat Çelik, 'Yalı Çapkını' dizisine dahil oldu. Ünlü oyuncu, reyting rekortmeni dizide Mine Tugay'ın partneri olarak yer alacak.Fırat Çelik'in dans performansı hayranlarını şaşırttı! - Son Dakika Magazin Haberleri

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Fırat Çelik’in hayat vereceği Efe karakteri 17. bölümde diziye dahil olacak. Ünlü oyuncu dizide 5 bölümde rol alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN