Sosyal medyada alay konusu olan Mine Tugay acı gerçeği duyurdu! 44 yaşındaki oyuncudan hayranlarını üzen haber! Herkes şaşırdı!

Sosyal medyada alay konusu olan Mine Tugay acı gerçeği duyurdu! 44 yaşındaki oyuncudan hayranlarını üzen haber! Herkes şaşırdı!

Son olarak 'Gülümse Kaderine' adlı dizide 'Neval' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mine Tugay, 'Yalı Çapkını' dizisine dahil oldu. Yüzüne ışık dolgusu ve gerdirme işlemi yaptırdığı ileri sürülen ünlü oyuncu sosyal medyada alay konusu olurken yaşananlar sonrasında sessizliğini bozdu. Acı gerçeği sosyal medya hesabından duyuran 44 yaşındaki ünlü oyuncu hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği, senaryosu Burcu Över tarafından kaleme alınan başrollerinde ise Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in rol aldığı 'Gülümse Kaderine' adlı dizide 'Neval' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mine Tugay, son dönemin en dikkat çekici dizileri arasında yer alan 'Yalı Çapkını'na dahil oldu. Ancak ünlü oyuncu sosyal medyada alay konusu oldu.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Çetin Tekindor'un başrolde yer aldığı, son dönemin en başarılı dizileri arasında gösterilen 'Yalı Çapkını' adlı diziye konuk oyuncu olarak katılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

"12 YILDIR BİR SAĞLIK PROBLEMİ YAŞIYORUM"

Yüzüne ışık dolgusu ve gerdirme işlemi yaptırdığı ileri sürülen ünlü oyuncunun son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Mine Tugay Defne rolüyle Yalı Çapkını'nda: Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? | N-Life

Ünlü oyuncu yaşananların ardından sessizliğini bozarak sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu. Sağlık problemleri yaşadığını açıklayan ünlü oyuncu, şunları söyledi:

"Herkes konuşmuş madem bir de ben konuşayım dedim. Sevgili dostlar, ben sol gözümle 12 yıldır bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor. Bu son kere de orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum ki onun şişliğine denk geldi bazı sahnelerim maalesef.

Son haliyle gündem olan Mine Tugay sessizliğini bozdu! Ünlü oyuncu estetik yaptırdı mı?

FİLTRE UYGULANDI

İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır öyle değil. Sağlık bu. Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek. Güzel dileklerinizi aldım şimdiden. Çok sevgiler. Bu arada olayların geçmişini, gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba bir bölüm var. İzleyin derim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN