Dizi için tesettüre girmişti! Özgü Namal'ın bölüm başı aldığı ücret, duyanların ağzının suyunu akıttı!

Dizi için tesettüre girmişti! Özgü Namal'ın bölüm başı aldığı ücret, duyanların ağzının suyunu akıttı!

Uzun yıllar sonra Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlara dönen Özgü Namal, ekranda fırtınalar estiriyor. Başrollerini Özcan Deniz ile paylaştığı dizide canlandırdığı Meryem karakteri izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Namal'ın Meryem karakteri için aldığı bölüm başı ücret ortaya çıktı...

İlk olarak Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Elif karakteri ile milyonların yakından tanıdığı son olarak da Merhamet dizisiyle ekranlara gelen Özgü Namal, eşinin vefatının ardından ekranlarda yer almayarak çocuklarıyla yakından ilgilenmek istemişti.

elif.jpg

Özgü Namal, uzun bir aranın ardından iddialı kadrosu olan 'Kızıl Goncalar' ile ekranlara döndü. Dün ilk bölümü yayınlanan dizi ekranda adeta fırtınalar estirdi. en iddialı diziler arasına adını yazdırdı.

Oyuncu Özgü Namal'ın başrollerini Özcan Deniz ile paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinden aldığı ücret dudak uçuklattı. Namal'ın, diziden bölüm başı 700 bin TL aldığı iddia edildi.

ozcan.jpg

Magazin kulislerinde Meryem karakteri için dizide tesettüre giren Özgü Namal'ın proje için İstanbul'a gelmesinde bu ücretin etkisinin olduğu da konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN