Doğruladı mı, yalanladı mı? "Boşanıyorlar" iddialarına Arzum Onan'dan kafa karıştıran cevap!

Doğruladı mı, yalanladı mı? "Boşanıyorlar" iddialarına Arzum Onan'dan kafa karıştıran cevap!

27 yıldır evli olan ve mutlu beraberlikleri örnek gösterilen ünlü çift Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın boşanacakları iddiası magazin gündemine düşmüştü. Söylentiyle ilgili konunun muhataplarından açıklama geldi. Ancak Arzum Onan'ın açıklaması boşanıyorlar iddialarını yalanlar gibi dururken aynı zamanda doğrular nitelikte görünüyor.

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ve manken Arzum Onan, yıllardır gözden uzak şekilde sürdürdükleri evliliklerini bitirme kararı aldıkları konuşuluyordu. Konuyla ilgili Arzum Onan cephesinden bir açıklama geldi.

arzum-mehmet.jpg

"EVLERİ AYIRDILAR"


27 yıllık evli çiftin uzun süredir aralarının bozuk olduğu ve boşanma aşamasına geldikleri, hatta evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. Arzum Onan'ın aralık ayında çiftin Caddebostan'daki evlerini terk edip Göktürk'e taşındığı ve boşanma davası açtığı ileri sürülmüştü.


Hatta ayrılmak isteyen Arzum Onan'a eşi Mehmet Aslantuğ'un psikolojik şiddet uyguladığı da iddia ediliyordu. Basına yansıyan bu iddialardan sonra Arzum Onan'dan öfkeli bir açıklama geldi.

arzum-mehmet-paylasim.jpg

"İLİŞKİMİZ BİR YORGUNLUKTAN GEÇİYOR"

Eşiyle birlikte denize baktıkları bir fotoğraflarını paylaşan Arzum Onan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet' , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez"


Kısa süre önce TİP'ten milletvekili adayı olduğunu açıklayan Mehmet Aslantuğ ise eşinin paylaşımına onu destekleyen duygusal bir yorum yazdı. İşte o yorum:

aslantug-yorum.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN