Doğumdan sonra kilo veren Meryem Uzerli'nin zayıflama sırrı! 30 günde 10 kilo, o yöntemi diyetisyeni anlattı

Doğumdan sonra kilo veren Meryem Uzerli'nin zayıflama sırrı! 30 günde 10 kilo, o yöntemi diyetisyeni anlattı

Doğumdan sonra kilo veren ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin zayıflama sırrı ortaya çıktı! Bu diyet sayesinde 30 günde 10 kilo verdi! O yöntemi diyetisyeni açıkladı...

Muhteşem Yüzyıl'ın unutulmaz karakterlerinden Hürrem Sultan olarak bilinen Meryem Uzerli, Türkiye'de oyunculuğa adım attığı dönemde 70 kilonun üzerinde olan vücut ağırlığını nasıl koruduğu merak konusu olmuştu. Ancak şimdi, 40 yaşına rağmen mükemmel formunu sürdüren Uzerli'nin zayıflık sırları gün yüzüne çıktı.

"HER GÜN 2,5 LİTRE SU İÇTİ"

meryem-uzerli-diyeti1.webp

Meryem Uzerli'ye danışmanlık veren diyetisyen, ünlü oyuncunun nasıl kilo verdiğini aktararak şunları söyledi;

"Meryem Hanım, kilolarını kısa bir sürede verdi. Vücut kas kaybetmedi. Her gün 2.5 litre suyunu içti. Kilo verirken cildinde bir sarkma, çökme de olmadı. Meryem Hanım'ın porselen gibi bir cildi var, ayrıca yaşının genç oluşu ve cilt yapısının özelliğinin bunda etkisi var..."

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, kızlarının doğumunun ardından kilo verme hedefine odaklandı. Bu süreçte aralıklı oruç uygulamasına geçti. Uzerli, gluten içermeyen bir beslenme tarzını uzun süredir benimsemişken, aralıklı oruç diyetiyle istediği kiloya ulaştı.

SADECE TEK ÖĞÜN YEMEK YİYEREK...

meryem-uzerli-diyeti2.webp

40 yaşındaki ünlü oyuncu, kilo verme sürecine odaklanarak gluten içermeyen beslenme tarzını sürdürdü. Ancak, Meryem Uzerli'nin dikkat çeken kilo kaybı aralıklı oruç uygulaması sayesinde oldu. Bu beslenme yöntemiyle Uzerli sadece öğle saatlerinde yemek yiyor. Aralarda ise enerji veren besinleri, örneğin ceviz ve kuru erik gibi atıştırdığını belirtti.

MERYEM UZERLİ'NİN UYGULADIĞI DİYET

meryem-uzerli-diyeti3.webp​​​​​​​

Uygulanan Diyet Örneği: Meryem Uzerli'nin uyguladığı 16:8 aralıklı oruç örneği şu şekilde:

  • İlk Öğün (12:00): Bir avuç badem veya ceviz, 1 adet muz veya elma, bir dilim tam buğday ekmeği, bir kase yoğurt.
  • Son Öğün (20:00): Sebzeli mercimek çorbası, ızgara tavuk veya fırın balık, brokoli ve havuç salatası, bir porsiyon bulgur pilavı, yoğurt veya ayran.

Yeni Diyet Trendi: 5:2 Yöntemi: Uzerli'nin kilo verme hikayesinde öne çıkan bir diğer detay ise 5:2 yöntemi. Haftanın 5 günü normal beslenmeye devam edilirken, kalan 2 gün boyunca önerilen ortalama 800 kalorilik bir diyet uygulanıyor. Bu günlerde protein, lif ve sağlıklı yağ içeren besinlere odaklanmak önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN