Dolabın içindeki gizli kahve fincanını kimse bulamıyor! Sadece üstün zekalı olanlar 15 saniyede bulabilyor!

Dolabın içindeki gizli kahve fincanını kimse bulamıyor! Sadece üstün zekalı olanlar 15 saniyede bulabilyor!

Kahve mi Çay mı hangi taraftasınız? Bunu başka bir gün konuşuruz. Şimdilik, bilişsel becerilerinizi ve görsel keskinliğinizi test etmek için bu mücadeleye katılın. Resimdeki gizli kahve fincanını bulabilir misin?

İlginç bir zihinsel egzersiz için biraz zamanınız var mı? Her zaman hazırsın, değil mi? Bu zeka oyunu, matematik formülleri ve mantık yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test edecek. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Bu kadar açıklama yeter, artık resimdeki gizli fincanı bulun.

1-007.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ FİNCANI BULABİLİR MİSİN?

Resimde iyi organize edilmiş bir dolap gösterilmektedir. Ve senin görevin resimdeki gizli fincanı bulmak. Şimdi görüntüyü bölümlere ayırın, hepsini gözden geçirin ve bu zihinsel egzersizi tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi tüm becerilerinizi kullanın.

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimdeki gizli kupayı bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve görsel keskinliğinizi kullanmanız gerekir. Cidden, zahmetsiz, yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm ipuçlarına odaklanmak.

GİZLİ FİNCANI GÖRDÜN MÜ?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Zeka oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmeye ve eleştirel sezgiler geliştirmeye yardımcı olur. Unutmayın, amacınız resimdeki gizli bardağı bulmak. Kolay değil mi? Ancak sadece 15 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli fincanı hala bulmakta zorlanıyorsanız, fincanın nerede saklandığını öğrenmek için lütfen aşağıdaki resme bakın. Gizli fincanın yeri işaretlenmiştir.

2-006.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilgi çekici zeka oyunlarından daha fazlasını çözün. Bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN