Dolar kuru için şok tahmin! 25 TL olacak diyerek şok tarihi açıkladılar: Dolarda deprem başlıyor!

Dolar kuru için şok tahmin! 25 TL olacak diyerek şok tarihi açıkladılar: Dolarda deprem başlıyor!

Seçimden sonra dolar 25 TL'yi görecek mi? Finans Analisti İslam Memiş'in açıklamaları haberimizde.

Finans Analisti İslam Memiş, dolar piyasası hakkında açıklamalarda bulundu.

dolar

Dolar kuru için şok tahmin! 25 TL olacak diyerek şok tarihi açıkladılar: Dolarda deprem başlıyor!

Ünlü Finans Analisti İslam Memiş, kripto para, altın, dolar ve diğer yatırım alanlarına dair yaptığı açıklamalarla fiyat tahminlerinde yenilikler yaşanacağını takipçilerine duyurdu. Yapmış olduğu ekonomi tahminleriyle yatırımcıların takip ettiği isimlerden biri olan Finans Analisti İslam Memiş, son yorumunda dolar kuruna ilişkin yapmış olduğu açıklamalarla akılları karıştırdı. 2023 seçimlerinden sonra dolarda yaşanacakların da tahminlerinde bulunan Memiş, doların fiyatının 25 TL altında olmasının şaşılacak bir şey olmayacağını söyledi.

borsa

Memiş yine aynı şekilde borsa hakkında da yorum yapmaktan kaçınmadı. Vatandaşın borsa yatırım aracına kumar gözüyle bakmamalarını, uzun vadeli yatırım gözüyle görmeleri gerektiğini vurguladı. Ancak yine de borsa da bir miktar daha düşüş olabileceğini de ekledi.

DOLAR KURU 25 TL’Yİ GÖRECEK Mİ?

İslam Memiş, döviz bürolarındaki ve bankalardaki dolar satış rakamlarıyla ekranlardaki dolar fiyatlarının birbirinden farklı olduğunu söyledi ve doların 2023 seçimleri sonrasında 25TL’yi bulacağını söyledi.

dolar

Memiş, dolar kuruna ilişkin yaptığı açıklamaları şu şekilde dile getirdi:

"Ekranlarda 18,81 lira seviyesinde bir kur var ve bu kurunda bozulmasını en azından seçimlere kadar beklemiyoruz ama seçimlerden sonra yukarı yönlü kur atakları da yaşanabilir özellikle yılın yarısından sonra Haziran ayından sonraki süreçlerde Dolar TL kurunda 24-25 lira aralığı yaşanırsa bizim için sürpriz olmayacaktır."

İslam Memiş, bunların dışında Bitcoin için de kısa vadede 25 bin doların kolaylıkla görülebileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN