Dudak uçuklatan rakam! Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı belli oldu!

Dudak uçuklatan rakam! Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı belli oldu!

Bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile hayatını birleştiren Şeyma Subaşı'nın düğünde giydiği gelinliğin fiyatı herkesi hayrete düşürdü.

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, Fas'ın Marekeş şehrinde sevgilisiyle nikah masasına oturarak dünyaevine girdi. Düğünde birden fazla kıyafet tercih eden Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, 2018 yılında bu evliliği sonlandırmış ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yalnızca yakın çevresinin katıldığı bir nikah töreniyle Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, nikahın ardından ilk olarak sosyal medya hesabındaki kullanıcı adını değiştirmişti.

Düğünde sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı herkesi hayrete düşürdü.

Snob Magazin’in haberine göre; Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının yorumcusu Ebru Şancı, Subaşı'nın gelinliğinin fiyatına ulaştı. Subaşı'nın tasarım gelinliğinin fiyatının 11 bin 400 dolar, yani 250 bin TL olduğu öğrenildi.

seyma-subasi-nikah.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN