Duygu Özaslan'ın o karesi Polat Alemdar'a benzetildi! Sosyal medyadan yorum yağdı, "Polat Alemdar'ın o pozuyla kapışır"

Duygu Özaslan'ın o karesi Polat Alemdar'a benzetildi! Sosyal medyadan yorum yağdı, "Polat Alemdar'ın o pozuyla kapışır"

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan her paylaşımı ile gündem olmaya devam ediyor. Son olarak paylaştığı fotoğrafla ise Polat Alemdar’a benzetilen ünlü isim resmen yorum yağmuruna tutuldu. Kullanıcılar “Polat Alemdar’ın o pozuyla kapışır” yorumlarında bulundu. İşte ünlü fenomenin o paylaşımı…

Hem özel hayatı ile hem de sosyal medyada paylaştığı içeriklerle sık sık sosyal medya gündemine gelen ünlü fenomen Duygu Özaslan’ın son paylaştığı fotoğraflarına yorum ve beğeni yağdı. Çektiği makyaj videoları ile adını geniş kitlelere duyuran isim, bu cesur ve iddialı fotoğrafları ile sosyal medya gündemini resmen salladı.

yeni-proje-1-004.jpg

AKILLARA POLAT ALEMDAR GELDİ

Duygu Özaslan, sosyal medya hesabından dikkatleri üzerine çeken bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraf bir dönem Polat Alemdar’ın sosyal medyada sürekli paylaşılan kapı deliğine silahla dayandığı fotoğrafa benzetildi.

72534-65719646d1122.jpg

Ünlü fenomenin bu fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum gelirken sosyal medya kullanıcıları 'Polat Alemdar'ın kapı gözüne silahla dayandığı fotoğrafla kapışır', 'Sil bu postu ben arkandayım' gibi yorumlarda bulundu.

yeni-proje-2-003.jpg

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

17 Nisan 1991 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Duygu Özaslan, YouTube ve Instagram fenomeni olarak biliniyor. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanan ünlü isim, sosyal medya fenomeni olduktan sonra son sınıfta üniversiteyi bıraktı.

yeni-proje-3-005.jpg

YouTube üzerinden ilk kanalını “itsmeduygu” olarak açan isim, profesyonelleştikten sonra kanalına kendi adını verdi. YouTube'da genellikle makyaj ve yaşam tarzı türünde videolar çeken ünlü isim Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evli.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN