Ebru Gündeş sessiz sedasız evlendi: Eski eşten manidar paylaşım!

Ebru Gündeş sessiz sedasız evlendi: Eski eşten manidar paylaşım!

Rıza Sarraf'ın kendisini aldattığı iddiasıyla 11 yıllık evliliğini 3 sene önce bitiren ünlü sanatçı Ebru Gündeş iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de dünyaevine girdi. Özdemir'in eski eşinden gelen manidar paylaşım ise iddiaları sosyal medyada gündem oldu.

2016’da kara para aklama suçlamasıyla ABD’de tutuklanan, ardından yaptığı anlaşmayla serbest kalan Rıza Sarraf ile 11 yıllık evliliğini 2021'de sonlandıran Ebru Gündeş'in yeniden nikah masasına oturdu.

'2. Sayfa'nın haberine göre, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan'ın kıydığı nikahta Ebru Gündeş’in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Murat Özdemir’in şahidi Okan Küfeci oldu.

Ortak arkadaşları vasıtasıyla iki yıl önce Ebru Gündeş ile tanışan iş insanı Murat Özdemir'in ilk eşinden 2, ikinci eşinden 1 çocuğu bulunuyor.

Evlilik haberlerinin ardından Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı Instagram hesabından "Ey rabbim benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin" diyerek göndermeli paylaşımıyla dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN