Ebru Şallı Eşi Uğur Akkuş'a Resti Çekti! Gemileri Yakan Ebru Boşanıyor

Ebru Şallı Eşi Uğur Akkuş'a Resti Çekti! Gemileri Yakan Ebru Boşanıyor

Ebru Şallı-Murat Akkuş çifti ani bir kararla boşanma kararı aldı. Şallı, boşanma kararından sonra sosyal medyada Akkuş olarak kullandığı soyadını Şallı olarak değiştirdi. Şallı uğruna eşinden boşanan Murat Akkuş ise hala sessizliğini koruyor. Peki ekranlara sürekli mutluluk pozları veren ünlü çift neden aniden boşanma kararı aldı? Çiftin boşanma nedenini ise duyunca şoke olacaksınız.

Geçtiğimiz yıl eşi Harun Tan'dan olan oğlu Pars Tan'ı lenfomaya'dan dolayı kaybeden ünlü Manken Ebru Şallı'ya en büyük desteği eşi Uğur Akkuş vermişti. Uzun bir süre acısını yaşamak için yurt dışına giden çift Türkiye'ye geri döndü. Hayatını kaybeden oğlu için sürekli paylaşımlar yapan Ebru Şallı'ya takipçileri de destek oldu. Tam acısını hafifletti diyen Ebru Şallı'dan eşi Uğur Akkuş ile ilgili bir hamle geldi. Boşanma kararı alan Şallı, eşine ait fotoğrafları sosyal medya hesabından silerek soy adını değiştirdi. Herkesin merak ettiği konu ise bambaşka çıktı. Ebru Şallı boşanıyor mu? Ebru Şallı'nın boşanma sebebi para mı? İşte tüm bilinmeyenler...

EBRU ŞALLI BOŞANMA SİNYALİ VERDİ

eren.jpg

Ünlü manken Ebru Şallı 2019 yılında büyük bir mücadelenin sonunda Çırağan Sarayında görkemli bir düğünle Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Ekranlara mutlu evlilik pozu veren çiftten kötü haber geldi. Uzun zamandır borç batağında olan Uğur Akkuş sonunda Şallı'ya isyan bayrağı çektirdi. Ebru Şallı, sosyal medyadan soy adını ve evlilik fotoğraflarını silerek boşanmanın sinyalini verdi. Uğur Akkuş ise hala sessizliğini bozmadı.

HACİZ MEMURLARI ESKİ EŞİN KAPISINA GİTTİ, EBRU ÇILDIRDI!

alli-001.jpg

İddiaya göre Akkuş'un borçları yüzünden haciz memurları Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'ın evine kadar gitmişti. Bu da Şallı için son damla olmuştu. Bu durumdan yorulan eski Manken Ebru Şallı, tüm çabaların sonucunda yorulup, boşanma kararı aldı. Eşi Uğur Akkuş'u sosyal medya hesaplarından silen Şallı, daha önceki boşanma dedikodularını da doğrulamış oldu.

EBRU RESTİ ÇEKTİ! UĞUR AKKUŞ'U HER YERDEN SİLDİ

soyad.jpg

GÖZLER ESKİ EŞ DAMLA SAĞLAM'A DÖNDÜ

damla.jpg

Gözler Uğur Akkuş'un Ebru Şallı uğruna boşandığı eski eşi Gonca Sağlam'a döndü. Sağlam, boşanma sürecinde çok zor zamanlar geçirmiş, ve aldatıldığı eşi Uğur Akkuş tarafından terk edilmişti. O dönemlerde gündem düşmeyen aşk üçgeninde kazanan Ebru Şallı olmuştu.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR? NERELİDİR? NE İŞ YAPIYOR?

1984 yılında dünyaya gelen Uğur Akkuş, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde eğitim gördükten sonra Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kayıt oldu ancak eğitimini tamamlamadan ticarete atıldı. Akkuş, Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulundu. Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN