Ece Üner, Selin Ciğerci'ye linç girişimine tepki gösterdi

Haber sunucusu Ece Üner, Konya'da güzellik merkezinin açılışı sırasında linç girişimine maruz kalan Selin Ciğerci'ye destek vererek, saldırmaya kalkanlara "Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı?" sözleriyle tepki gösterdi.

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, dün güzellik merkezi açılışı yapmak için gittiği Konya’da hedef alındı. Güzellik merkezi önünde toplanan bir grup, işletmeye girmeye çalışıp, Ciğerci'ye saldırı girişiminde bulunurken, çevik kuvvet polisi tarafından engelledi.

Sosyal medyada tepki yağan olay hakkında konuşan bir isim de TV100 Ana Haber sunucusu Ece Üner oldu. Üner, Ciğerci'ye karşı transfobik linç girişimine tepki gösterdi.

Konya insanının misafirperver olduğunu ifade eden Ece Üner, "Gittim gördüm. Gel ne olursan gel yeter ki Selin Ciğerci olma... Gururluydu ama linç edildi. Merkezi hizmet veremeden kapatıldı" dedi.

'KÖPEĞE İŞKENCE YAPAN İÇİN AYNI KALABALIK TOPLANDI MI?'

Konya'da daha önce yaşanan bazı olayları hatırlatan Üner, şunları söyledi:

"Burada linç girişiminde bulunan bir grup insana da sormak lazım; Sayın Bülent Ersoy'un ziyaretinde böyle bir olay yaşandı mı? Konya'da erkek müritlerini taciz eden badeci şeyhe bu tepki verildi mi? Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı? Protesto edenler o iş yerine ruhsat veren belediyeye oy vermedi mi? Niye estetik merkezine bu öfke?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN