Eda Ece: Normal bir düğün olacak

Eda Ece: Normal bir düğün olacak

Ünlü oyuncu Eda Ece, dizilerde, film setlerinde defalarca kez evlenmişti. Özel hayatına aldığı basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile uzun zamandır aşk yaşıyordu. 20 gün sonra evlenecek olan ünlü oyuncu süslü bir düğünün olmayacağına işaret etti. Magazin muhabirlerinin sorularına yanıt veren Ece, "Sürprizi bozmak istemiyorum. Çok aşırı bir gelinlik giymeyeceğim" cevabını verdi.

Magazin muhabirlerine yakalanan Eda Ece, soruları karşılıksız bırakmadı.

Eda Ece ile basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, 21 Haziran'da evlenerek hayatlarını birleştireceği biliniyor.

20 GÜN SONRA EVLENECEK

Nikân günü yaklaştıkça heyecanı artan Ece ablasıyla birlikte düğün alışverişine çıktı.

21 Haziran'da Buğrahan Tuncer ile evlenecek olan Oyuncu Eda Ece, düğünle ilgili olarak "Normal bir düğün olacak" cevabını verdi.

eda-ece-dsef.jpg

Yasak Elma dizisinde giydiği süslü gelinlikleriyle sosyal medyada takipçilerinin beğenisini toplayan Ece, sadelikten yana olduğunu söyledi.

'SÜRPRİZİ BOZMAK İSTEMİYORUM'

Ede Ece, gazetecilerin düğünle ilgili sorularını cevaplarken, "Sürprizi bozmak istemiyorum. Normal bir düğün olacak. Çok aşırı bir gelinlik giymeyeceğim. Beğendiğim gelinliği aldım" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN