Efsanevi aşıklar O Ses Türkiye'de buluştu! Ebru Gündeş ve Kerem Alışık yıllar sonra ilk kez bir arada! Bakışmaları olay yarattı!

Gelenekselleşen O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı dün akşam TV8'de ekranlara geldi. Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda yer aldığı yarışmada, bir dönem aşk yaşadığı Kerem Alışık sahne aldı. Kerem Alışık ile Ebru Gündeş'in yıllar sonra buluştuğu anlar sosyal medyaya damga vurdu.

RENGİN UĞUR

Dün akşam TV8 ekranlarında O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı yer aldı. Programın sunuculuğunu Beyazıt Öztürk üstlenirken, jüri koltuğunda ise Ebru Gündeş, Murat Boz, Meryem Üzerli ve Acun Ilıcalı yer aldı. Birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı program renkli anlara ev sahipliği yaptı.

alikfg.jpg

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümünde birçok ünlü isim sahne çıkarak performans sergiledi. O ünlü isimler arasında oyuncu Kerem Alışık da vardı. Alışık, O Ses sahnesinde "Gitme aklım sende kalır" isimli şarkıyı seslendirdi.

ebrufg.jpg

DOLU DİZGİN AŞK YAŞAMIŞLARDI

Jüri koltuğunda yer alan Ebru Gündeş ile Alışık 1995 yılında 'Fırtınalar' dizisinde partner ve sevgili olmuştu. O dönem herkesin gözü önünde dolu dizgin bir aşk yaşamışlardı. Alışık ve Gündeş'in birbirlerine olan bakışları izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

alisikf.jpg

ESKİ AŞKI EBRU GÜNDEŞ'İ SEÇTİ

Kerem Alışık'ın performansı sonrası ilk dönen Ebru Gündeş oldu. Kerem Alışık, kendisine dönen jüri üyelerinden eski aşkı Gündeş'i seçti.

Öte yandan ikilinin sahnede sarıldığı ve bakıştıkları anlar X'te ve Insragram'da gündem oldu.

alisfh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN