Ekranlara ara veren Arka Sokaklar'ın fişi çekiliyor mu? Mesut'un gidişi diziyi bitirmişti, İlker İnanoğlu resmen açıkladı

Ekranlara ara veren Arka Sokaklar'ın fişi çekiliyor mu? Mesut'un gidişi diziyi bitirmişti, İlker İnanoğlu resmen açıkladı

17 yıldır kesintisiz bir şekilde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni Arka Sokakların Kanal D'den ayrılıp ATV'de izleyiciyle buluşacağı öne sürülmüştü. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu bu iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Bir süredir izleyiciyle buluşmayan, Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak rekorları alt üst eden reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar'ın yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Dizinin hayranların merakla beklediği konu çözüme kavuştu.

18 Kasım'da yayınlanan 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni dizinin kanal değiştireceği iddiası dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Dizide Engin komiser karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, iddialara yanıt verdi.

17 yıldır kesintisiz bir şekilde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımlarından 'Arka Sokaklar' dizisi 18 Kasım'da yayınlanan 638. bölümü ile yayına ara vermişti.

Arka Sokaklar 625. Bölüm İzle​​​​​​​

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

17 sezondur Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın kanal değiştireceği iddia edilmişti. Demirören Medya ile kanal arasındaki ödeme sorunu yaşanması nedeniyle dizinin artık başka bir kanalda yayınlanmasına karar verildiği öne sürülmüştü.

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyici ile buluşan, Erler Film’in üstlendiği fenomen dizi Arka Sokaklar’da yaşanan ödeme krizinin ardından alınan ‘ara verme’ kararı üzerine yeni bir gelişme yaşandığı ve sevilen dizinin artık ATV’de izleyiciyle buluşacağı öne sürülmüştü.

Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu ise bu iddialara son noktayı koydu.

Arka Sokaklar'da Engin komiser rolüne de hayat veren İnanoğlu, dizinin devam edeceğini belirterek , "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" dedi.

636363c73ab1663a1c1ffdc6​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN