El çizgileriniz kişilik özelliklerinizi ve aşk ilişkilerinizi ortaya çıkarıyor! Elinize bakın ve gerçek kişiliğinizi öğrenin!

El çizgileriniz kişilik özelliklerinizi ve aşk ilişkilerinizi ortaya çıkarıyor! Elinize bakın ve gerçek kişiliğinizi öğrenin!

Psikolojik bir testte kişinin eli, kişiliğini, karakterini ve aşk sorunlarını gösterebilir. Herkesin el çizgisi şekli çeşitlidir ve kendine has benzersizliği vardır. Bu kişilik testi ile karakter özelliklerinizi öğrenin.

Sahip olunan avuçların manasını görmek için el falı diye bir ilim yani el falı okuma ilmi vardır. Şimdi yukarıdaki el çizgilerine dayalı psikolojik test görüntüsünü ele alalım.

Üç resimden hangisi senin elin? Yukarıdaki resim, avuç içleri bir araya getirildiğinde 3 farklı el çizgisi şekli olduğunu göstermektedir. Paralel olan ve ayrıca bir tarafı daha yüksek olan el çizgileri vardır.

Bu kişilik testi görselindeki her el çizgisinin, aşk hayatını belirleyebilecek kendi anlamı vardır. Şimdi elinizdeki çizgilere uygun bir resim belirleyin ve aşağıda ne anlama geldiğini öğrenin.

EL ÇİZGİLERİNİZ KİŞİLİĞİNİZİ ORTAYA KOYUYOR

El çizgileri aslında kişinin aşk hayatı da dahil olmak üzere pek çok şeyi gösterebilir. Yukarıdaki psikolojik test görüntüsündeki gibi. Avuç içleri bir araya getirildiğinde 3 çeşit el çizgisi vardır, yani elini aynı hizada birleştirdiğinizde çizgiler aynı seviyede, sağ taraf daha yukarıda veya sol taraf daha yukarıdadır. Anlamını öğrenmek için aşağıdaki açıklamaya bakın.

1-008.jpg

HİZALANMIŞ

Avuçlarınızı bir araya getiriyorsanız ve avuç içleriniz aynı hizada görünüyorsa, ilişkilerde oldukça dikkatli olduğunuzu gösterir.

Sen kolay kolay aşık olmayan bir insansın. Aşkta, doğru kişiyi gerçekten bulana kadar kendinizi sınırlama eğilimindesiniz. Çünkü aşık olduğunuzda sevdiğiniz kişiye her şeyinizi vereceksiniz.

Bir ilişkide her zaman partnerinizle denge istersiniz. Destekleyici bir ortak olabilir ve zor zamanlarda bile eşinizin yanında olabilirsiniz.

3-002.jpg

SOL TARAFTAKİ ÇİZGİ DAHA YÜKSEK

Yukarıdaki psikolojik test görselinde, bir sonraki şekil sol eldeki daha yüksek olan çizgidir. İkinci tipe giriyorsanız risk almaktan korkmayan birisiniz demektir.

Bir ilişkide, kolay pes eden biri değilsin. Her engele tereddüt etmeden göğüs germeyi seçiyorsunuz.

2-008.jpg

SAĞ ELDEKİ ÇİZGİ DAHA YÜKSEK

Sağ elinizdeki çizgi sol elinizden daha yüksekse, duyguları yönetmede iyi bir insan olduğunuzu gösterir. Bir ilişkide, kısa süreli bir aşk hayatını seçmek yerine uzun vadeli bir ilişkiyi tercih eder ve her şeyi ciddiye alırsınız.

Bir eş seçerken daha olgun insanları seversiniz. Çünkü karşınızdaki kişinin olgun olduğunu ve daha ciddi bir ilişki yaşayabileceğini düşünüyorsunuz.

Temeli sağlam olmayan ilişkileri gerçekten sevmiyorsunuz. Dahası, ilişkiler sadece zaman kaybıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN