Elçin Sangu saçlarını kısacık kestirdi! Son halini gören tanıyamıyor, o hali hayranlarını ikiye böldü

Elçin Sangu saçlarını kısacık kestirdi! Son halini gören tanıyamıyor, o hali hayranlarını ikiye böldü

Star tv ekranlarının final yapan Çöp Adam dizisinde Peri karakterine hayat veren Elçin Sangu saçlarını kısacık kestirdi. Uzun kızıl saçlarıyla tanınan ünlü oyuncunun son halini gören tanıyamıyor

Star tv ekranlarının sevilen ve final yapan dizisi Çöp Adam' da Peri karakterine hayat veren Elçin Sangu yıllardır uzun olarak kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. Ünlü oyuncu saçlarını kestirdikten sonra son halini paylaşması ile hayranlarını ikiye böldü.

17915103-728xauto.webp

ELÇİN SANGU SAÇLARINI KISACIK KESTİRDİ! SON HALİNİ GÖREN TANIYAMIYOR, O HALİ HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Çöp Adam dizisinin final yapması ile birlikte ünlü oyuncu Elçin Sangu, radikal bir değişikliğe gitti ve uzun kızıl saçlarını kısacık kestirdi. Tarzı ve saç rengiyle her daim adından söz ettiren oyuncu, yeni projesine başlamadan önce imaj değiştirmesi hayranlarını ikiye böldü.

elcin-sangu-imajini-degistirdi-saclarini-kisa-16492297-1093-m.jpg

Kısa sürede Instagram'da gündem olan Sangu için "Çok yakışmış", "Güzele ne yakışmaz", "Uzun halinden daha güzel olmuş", "Eski hali daha güzeldi", "Ne yaptın saçlarına", "Nasıl kıydın o saçlara" gibi yorumlar yapıldı.

398713068-18396388840052178-3125484486363297505-n.jpg

1985 İzmir doğumlu olan Elçin Sangu, ilk oyunculuğa ''Öyle Bir Geçer Zaman Ki'' dizisiyle giriş yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN