Elif Şafak’ın ünlü romanı dizi oluyor

Elif Şafak’ın ünlü romanı dizi oluyor

Ünlü yazar Elif Şafak’ın büyük ilgi gören romanlarından “On Dakika Otuz Sekiz Saniye”, Limon Yapım tarafından diziye aktarılıyor. Dizi, cansız bedeni bir çöp kutusunda bulunan Tekila Leyla’nın sarsıcı hikâyesini anlatacak.

Limon Yapım, çok iddialı bir dizi projesi için hazırlanıyor. Hayri Aslan’ın patronu olduğu şirketin yeni dizisi en çok satan kitap listesinin vazgeçilmez yazarlarından Elif Şafak’ın “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” kitabından yola çıkılarak yazılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “On Dakika Otuz Sekiz Saniye” dizisi, cansız bedeni bir çöp kutusunda bulunan Tekila Leyla’nın sarsıcı hikâyesini ekrana taşıyacak.

DİZİ ADINI NEREDEN ALIYOR?

Tekila Leyla’ya hangi kadın yıldızın hayat vereceği merak konusu olurken dizi adını insan bedeninin kalbi durduktan sonra 10 dakika 38 saniye daha kalıcı beyin aktivitesi gösterdiği bulgusundan alıyor. Şimdiden merak uyandıran dizinin detayları önümüzdeki haftalarda netleşecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN