Emekli maaşını alan bu bankaya koştu! Maaş bordrosunu gösterene 7500 TL para ödenecek: Emeklilere göbek attıran kampanya başladı!

Emekli maaşını alan bu bankaya koştu! Maaş bordrosunu gösterene 7500 TL para ödenecek: Emeklilere göbek attıran kampanya başladı!

Yeni yıla girmemizle beraber gelen zamlar, yapılan ikramiyeler derken emekli maaşlarında oldukça fazla bir artış yaşandığını ve emeklilerin bu durumdan çok memnun olduklarını söyleyebiliriz. Yeni bir promosyon haberi daha geldi. İşte haberin detayları…

Milyonlarca emekli vatandaşın yapılan promosyonları takip edip, araştırdığını biliyoruz. Yapı kredi emeklilerin yüzünü güldürecek promosyon kampanyasını duyurdu…

emekli

MİLYONLARCA SSK BAĞ-KUR EMEKLİLERİNE MÜJDE! DUYURU GELDİ 5.500 TL VE ÜZERİ MAAŞ ALAN EMEKLİLER EK ÖDEME YAPILACAK.

Ülkemizde yaşayan emeklilerin ilgisini çekecek önemli bir açıklama yapıldı. Son dakika haberlerine göre bankalar emekliler aralarında adeta bir savaş başlattılar. Bankalar emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına aktardıkları takdirde emeklilere cepten ödeme yapmaktadırlar. Fakat bu ödemelerin miktarı emeklilerin aldıkları maaşın boyutuna göre değişir.

Bu konuda son yıllarda dikkatleri üzerine çeken bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası'dır. Yapı Kredi Bankası emeklilik promosyon kampanyasını duyurdu. Emekli Maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL'ye kadar 4.900 TL, maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL'ye kadar 6.300 TL, maaşı 10.000 TL'nin üzerine ise 7.000 TL nakit promosyon ödenecektir.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYALARI:

01.11.2022- 31.01.2023 tarihleri arasında 3 yıl süreyle Yapı Kredi'den SGK emekli maaşı almayı taahhüt eden müşteriler, 7.500 TL'ye varan nakit ile emeklilik bankası promosyon fırsatından faydalanabilirler.

Promosyon sözleşmesini imzaladıktan sonra ek şart yoktur. 3.499 TL'ye kadar aylık net kâr ile 4.200 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arası 4.900 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arası 6.300 TL, 10.000 TL üzeri 7.000 TL nakit promosyon ödenecek.

Ek ödül taahhüdünün imzalanmasından itibaren 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda, maaş baremine bakılmaksızın 200 TL ek nakit ödül ödenir.

1 Kasım 2022- 31 Ocak 2023 tarihleri arasında ilk kredi kartı alışverişini yapan veya kampanya fatura tarihinden üç ay önce mevcut kartına para harcamayan müşteriler. Kampanya başlangıç tarihinden 28 Şubat 2023 tarihine kadar yapacağınız toplam 500 TL harcamanın ardından 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaksınız. Bireysel emeklilik hesabınıza ödemeler, ilk maaşınızın kesildiği ayı takip eden ayın ilk haftasında yapılır.

Kampanya başlangıç tarihinde ek ödül taahhüdü imzalayan müşteriler, ilk maaşlarını aldıkları ayı takip eden ayın 1'inden itibaren 3 gün süreyle 2.000 TL'ye kadar faizsiz esnek hesap limitinden yararlanır. Promosyondan faydalanmak için nakit promosyon ödemelerinin alındığı ayın son gününe kadar esnek hesap açık olmalıdır.

20 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında ek ödül taahhüttü yapan ve kredi kartı kampanyalarından yararlanan müşteriler, iptal edip yeniden taahhüt etmeleri halinde kampanyadan yararlanamayacaklardır.

1 Ocak 2023 tarihinden sonra Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon taahhüdü olan ve ayrı bir SGK emekli maaşı getiren müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

7.500 TL'ye varan promosyon kampanyaları kapsamında Promosyon/ek nakit ödül başvuruları Yapı Kredi Cep, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizden yapılabilmektedir.

Fatura ve kredi kartı kampanyalarından elde edilen ödüller, müşterinin emeklilik hesabına aktarılır.

Eğer emeklinin SGK’ dan birden fazla gelir/aylık ödemesi alması durumunda bankanın ödediği promosyon/ek nakit ödül miktarı şartların oluşturulduğu tarihten itibaren, bankadan yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Kampanyaya ait promosyon ödemesi 3 yıl peşin ödenir ve promosyonun hesabınıza tanımlandığı tarih 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıç tarihi olacaktır.

Nakit promosyonlar/ek nakit ikramiyeler ödendikten sonra 3 yıllık taahhüt süresi içinde gelirde/aylıklarda artış olursa ek promosyon/para ikramiyesi verilmeyecektir

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN