Emmy ödüllü Succession’dan son dakika golü: Final bölümü izlenme rekorları kırdı!

Emmy ödüllü Succession’dan son dakika golü: Final bölümü izlenme rekorları kırdı!

Game of Thrones'un yapımcılığını üstlenen HBO, ödüllü diziyi ekranlardan kaldırdı. Herkesin yakından takip ettiği Emmy ödüllü dizi Succession 4. sezonu ile ekranlara veda etti. İşte herkesi kahreden o açıklama…

Roy ailesinin hayatını konu edinen ve izlenme rekorları kıran Succession ekranlara veda etti. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi 4 sezonda final kararı alırken rekor üstüne rekor kırdı. HBO yapım tarafından ekranlara taşınan dizi takipçilerine de hüsrana uğrattı. Başrollerinde Jeremy Strong, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen ve Brian Cox gibi yetenekli isimlerin yer aldığı dizi final bölümü ile rekor kırdı. İşte herkesi kahreden o açıklama…

FİNALİ REKORLU OLDU

13 Emmy ödüllerinin sahipleri arasında yer Succession dizisi hüzünlü bir veda yaptı. Hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden tam not alan dizi 4 sezondur ekranda yer alıyordu. İstenilen reyting oranına ulaşamayan dizi final kararı alırken final bölümü beklenmedik bir rekor kırdı.

succession.jpg
28 Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan final bölümü tarihi bir rekora imza attı. Reytingler nedeniyle ekrana veda eden dizi final bölümünde 2,9 milyon kişi tarafından izlendi. Geçtiğimiz aylarda 6 bölümü 2,5 milyon izleyiciye ulaşan dizi kendi rekorunu kırdı.

SON SEZONA DAMGA VURDU

Başarılı bir oyuncu kadrosu ve muhteşem efektlerle 4 sezona başlangıç yapan Succession son sezonunda büyük ses getirdi. Diğer sezonlara göre daha çok izlenme kaydedilirken 4 sezonda %68'lik bir artış yaşandığı belirtildi. Son sezondan 3 kat daha fazla ilgi çektiği aktarılırken dizinin final kararı ise oldukça hüzünlü oldu.

succession-dizi.jpg


SUCCESSİON SON DAKİKA GOLÜ

HBO tarafından paylaşılan veriler kapsam Succession’ın her bölümde 87,7 milyon kişi tarafından izlendiği aktarıldı. Rekor seviyede bir izlenme kaydeden dizi final bölümü ile hafızalara kazındı. 13 farklı Emmy ödülünü kazanan dizi geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı da başardı. Dizinin final kararı ise takipçilerini fazlasıyla üzdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN