Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu nişanlandı! Babasına ağır sözler! Sosyal medyadan isyan etti...

Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu nişanlandı! Babasına ağır sözler! Sosyal medyadan isyan etti...

'Küçük Emrah' karakteriyle bir döneme damga vuran ünlü sanatçı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfur Erdoğan nişanlandı. Nişana Emrah'ın katılmaması dikkatleri çekerken Tayfur Erdoğan, babasına sosyal medyadan isyan ederek sert sözlerle yüklendi.

'Küçük Emrah' karakteriyle bir döneme damga vuran ünlü sanatçı Emrah Erdoğan İpek'in yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan nişanlandı. Emrah nişana katılmazken Tayfur Erdoğan, babasına sosyal medyadan isyan etti.

Küçük yaşlarda Yeşilçam filmlerinde canlandırdığı 'Küçük Emrah' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü sanatçı Emrah Erdoğan İpek'in reddettiği ve yıllarca görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eda İrap ile nişanladı.

Nişana Emrah'ın katılmaması dikkatleri çekerken Tayfun Erdoğan, nişanlandığı ve kahvesine tuz ektiği anları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı. Erdoğan paylaşımında “Biraz tuzu ve acısı eksikti kahvenin. Ben de tuzumu ektim.” ifadelerine yer verdi.

3560621-dc8c2f5dbdab133a3bf443d6a84b8adf-640x640.jpg

BABASINA SOSYAL MEDYADAN SİTEM ETTİ

Videoya birçok yorum ve beğeni gelirken Erdoğan bir sonraki paylaşımında nişanına katılmayan babası Emrah'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan paylaşımında "Baba yok, baba gibi adamlar var yanımda." dedi.

1991 yılında dünyaya gelen Tayfun Erdoğan’ın babasının Emrah olduğu DNA test sonucuyla belli olmuştu.

Emrah, Tayfun Erdoğan’a Bursa’da bir ev verip mirasından hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair bir belge imzalatmıştı.

3560621-655e38c46f3a9ba7988d0e91f1530fa7-640x640.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN