Engincan Ural ile Merve Kaya boşanıyor mu? Sibel Can resmen açıkladı

Engincan Ural ile Merve Kaya boşanıyor mu? Sibel Can resmen açıkladı

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, ekim ayında sevgilisi Merve Kaya ile dünyaevine girmişti. Çiftin düğününe ünlü isimler akın ederken ikili arasında bazı sorunlar olduğu ve boşanma kararı alındığı öne sürüldü. Sibel Can bu iddialara yanıt verdi.

1988 yılında ünlü oyuncu Hakan Ural ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Sibel Can, Ural'dan 1999 yılında boşanmıştı. Ünlü şarkıcı bu evlilikten 1992 yılında Engincan Ural'ı 1994 yılında ise Melisa Ural'ı kucağına almıştı.

Sibel Can'ın ilk çocuğu Engincan Ural, sevgilisi Merve Kaya ile ekim ayında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerini gözlerden uzak sürdüren çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı. Boşanma söylentilerine Sibel Can'dan yanıt gecikmedi.

Şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile 9 Ekim'de nikah masasına oturdu.

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Düğüne sanat, televizyon ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Ural ve Kaya'nın nikahını Bodrum Belediye Başkanı Yardımcısı Ummahan Yurt kıydı. Bodrum’da gerçekleşen düğünde Sibel Can sahneye çıkarak oğlu ve gelini için şarkı söyledi. 30 yaşındaki Ural’ın kız kardeşi Melisa Ural, düğüne dair pek çok kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

FOTOĞRAFLI YANIT

1,5 aylık evli olan Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve boşanma kararı aldığı iddia edildi. Söylentilerin ardından Sibel Can'dan yanıt gecikmedi.

Ünlü şarkıcı, oğlu ve gelininin düğün fotoğraflarını nazar boncuğu emojisi ile Instagram hesabında paylaşarak söz konusu iddiaları yalanladı.

Sibel Can'dan 'Engincan Ural ile Merve Kaya boşanıyor' iddialarına yanıt - 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN