Erkan Petekkaya'dan kötü haber: Kalp krizi geçirdi!

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın, çekimleri yeni başlayan Son Gün dizisinin setinde rahatsızlanarak kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. Petekkaya, iddiaları yalanladı.

TRT Dijital'de yayınlanacak olan Son Gün dizisinin başrollerinde Uğur Yücel, Erkan Petekkaya ve Necip Memilli'nin yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan dizinin setinde oyuncu Erkan Petekkaya'nın kalp krizi geçirdiği öne sürüldü.

Magazin Burada'nın haberine göre, kalp krizi geçirdiği anlaşılan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Dizinin çekimlerine ise ara verildi.

PETEKKAYA'DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile iddiaları yalanlayan Petekkaya, dizi çekiminden paylaştığı videoda, "Arkadaşlar gördüğünüz gibi kanlı canlı setteyim. Kalp krizi falan geçirmedim, yalan haber. Gördüğünüz gibi çalışıyorum. Sevgiler, saygılar" dedi.

SON GÜN DİZİSİNİN KONUSU

Yapımcılığını Gold Film'in üstleneceği çarpıcı bir hikayeye sahip "Son Gün" ismini taşıyan dizi, 8 bölümden oluşacak. Her bölümde bir başka kişinin ölmeden önceki son günlerinin anlatılacağı dizide Erkan Petekkaya da başrolü oynuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN