Eşini aldattığı söylenen Kenan İmirzalioğlu sessizliğini bozdu! Resmen ateş püskürdü: "Aldın mı cevabını"

Eşini aldattığı söylenen Kenan İmirzalioğlu sessizliğini bozdu! Resmen ateş püskürdü: "Aldın mı cevabını"

Kenan İmirzalıoğlu'nun, eşi Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı! Kenan İmirzalıoğlu sessizliğini bozdu! Resmen ateş püskürerek cevap verdi: "Aldın mı cevabını"...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada dolaşan bir tweet, ünlü çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ı ihanet iddialarıyla gündeme taşıdı. Ancak çift, yakın arkadaşları Sarp Apak ve Bengi Apak'ın gösterisini izleyerek, bu iddialara karşı birlikte görüntülendi.

"ALDIN MI CEVABINI"

kenan-imirzalioglu-esini-aldatti-mi-1.webp

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çift, sosyal medyada hızla yayılan ve günlerce konuşulan ihanet iddiaları hakkında ikinci kez açıklama yaptı. Kenan İmirzalıoğlu, "Can sıkıcı olaylar var, Sinem hanımı aldattığınıza dair, yorumunuz ne olacak?" sorusuna, "Arkadaşlar hafızaları kirletmeyelim, böyle çirkin lafları kullanmayalım arkadaşlar. Yorum yaptım biliyorsunuz. Ben şunu soruyorum; kim sizin arkadaşınız mı, birisi mi görmüş? Dediğim gibi bir delinin teki bir taş atıyor, bize de çıkartmak düşüyor… Aldın mı cevabını…" şeklinde cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN