Eski eşine ve kızına bıraktığı mallar şaşırttı! Ünlü oyuncu, 8 yıllık evliliğini tek celsede noktaladı

Eski eşine ve kızına bıraktığı mallar şaşırttı! Ünlü oyuncu, 8 yıllık evliliğini tek celsede noktaladı

Mesut Akusta, 8 yıl önce evlendiği Şafak Özbir ile boşandı. Boşanma sonrası Mesut Akusta'nın mal varlıklarının bir kısmı eski eşine ve kızına bırakıldı. İşte detaylar...

Televizyon dizilerinin tanınan oyuncularından Mesut Akusta, 2016 yılında evlendiği Şafak Özbir'den tek celsede boşandı. Çift arasında mal varlıklarının bölüşümüne ilişkin imzalanan protokol ortaya çıktı.

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, İstanbul Anadolu 12. Mahkemesi'ne başvurarak, anlaşmalı olarak ayrılan çiftin birlikteliğinin sona ermesi sonrasında, Mesut Akusta'nın eski eşi ve kızına bıraktığı mal varlıkları da ortaya çıkmış oldu.

mesut-akustanin-esi-kim-bosandi-mi.jpeg

ESKİ EŞİ VE KIZINA 2 EV VE BİR LÜKS ARABA BIRAKTI

Boşanma protokolünde baba Mesut Akusta'nın kızını hangi tarihlerde göreceğinin yanı sıra, çiftler arasındaki mal varlıklarının bölüşümü de yer aldı.

60 yaşındaki oyuncu, kendi üzerine tapusu bulunan Ankara Çankaya'daki evinin yarı hissesini eşi Şafak Özbir'e devretti. Ayrıca ruhsatı Mesut Akusta'nın üzerinde bulunan BMW X5 model araç da Şafak Özbir'e bırakıldı. Ayrıca Mesut Akusta, Balıkesir'in Avşa adasında bulunan yazlık evini de kızına bırakmayı kabul etti.

KÜRT İDRİS'İN KIZI, ESRA EROL'UN GÖRÜMCESİ ÇIKTI

Öte yandan boşanma taraflarından biri olan Şafak Özbir'in, yeraltı dünyasında 'Kürt İdris' namıyla ünlenen İdris Özbir'in kızı olduğu öğrenildi.

İdris Özbir'in diğer çocuğu Ali Özbir ise televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Esra Erol'un eşi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN