Eski sevgilinizi unutamamanızın 5 nedeni! Eğer unutmak istiyorsanız bunlara dikkat edin yoksa vay halinize…

Eski sevgilinizi unutamamanızın 5 nedeni! Eğer unutmak istiyorsanız bunlara dikkat edin yoksa vay halinize…

Bazı ilişkiler biter lakin bittikten sonra etkisinden kurtulması o kadar kolay olmaz. Hele ki istemeden bitirilen ilişkilerde taraflar birbirlerini unutmakta zorlanabilir. Unutamamak ise bazı nedenlere dayanmaktadır. Eğer siz de eski sevgilinizi unutamıyorsanız nedeni bunlardan biri olabilir! Bunları bırakmalı ve unutmaya odaklanmalısınız.

İlişkilerin başlaması kadar bitmesi de oldukça doğaldır. Lakin bitişler tarafları oldukça üzmektedir. Hele ki ayrılan değil de terk edilen taraf için çok daha zordur. Unutmak söz konusu olduğunda ise çok daha zor bir aşama bekler insanları. Lakin eski sevgiliyi unutamamanın bazı nedenleri var! Eğer bunları yapmaya devam ediyorsanız ya da bu hislere sahipseniz unutamamanız gayet normal. Dolayısıyla önce bu etkenleri aşmanız gerekiyor…

ESKİ SEVGİLİNİZİ UNUTAMAMINIZIN 5 NEDENİ

YALNIZLIK HİSSİ

sevgili.jpg

Eski sevgilinizi unutmakta güçlük çekmenizdeki en temel neden yalnızlık hissidir. Hele ki taze bir ayrılıksa yalnızlık hissi haf safhada olacaktır. Lakin bundan kurtulmak için hemen yeni bir ilişkiye başlamak size daha çok zarar verir. Tam aksine kendinize odaklanmalı ve kendinizle ilgilenmelisiniz.

GÜVEN KAYBI

sevgili2.jpg

Eğer ki sağlıksız bir ilişkinin içinden çıktıysanız bu güveninizin sarsılmasına neden olmuş olabilir. Ayrıldıktan sonra gözlerinizin eski sevgilinizi araması güvenli bir liman hissidir. Lakin o liman güvenli olsaydı sonu ayrılıkla sonuçlanmazdı bunu asla unutmayın.

SOSYAL MEDYADAN TAKİP

sevgili3.jpg

İlişkiniz bittikten sonra görmemek duymamak sizin için en iyisi olacak. Dolayısıyla eski sevgilinizi tüm sosyal medya hesaplarınızdan ne kadar çabuk çıkarırsanız o kadar çabuk unutursunuz.

GÜZEL ANILARI HATIRLAMAK

sevgili4.jpg

Ayrılık sonrasında doğal olarak güzel anılar aklınıza gelecektir. Lakin endişe edip keşke demek yerine objektif olmaya çalışarak neden ayrıldığınızı aklınıza getirmenizde fayda var.

İLETİŞİMİ KESMEMEK

sevgili5.jpg

Eğer ki ilişki bitmesine rağmen karşıdaki ile hala iletişime geçiyorsanız kendinizi üzersiniz. Bu durum unutma sürecini daha sancılı hale getirirken hayatınıza devam etmekte zorlanabilirsiniz. Eğer ki ayrıldığınız kişi ile ortak arkadaşlarınız varsa ya da aynı iş yerindeyseniz kendi sınırlarınızı çizin ve eskiyi umursamadan yolunuza devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN