Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü? sorusu dün akşam yayınlan son bölümden sonra araştırılmaya başlandı. Dizide İlyas Çakırbey karakterine hayat veren Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? İşte son sahnede defalarca bıçaklanarak yere düşen İlyas Çakırbey'in akibeti ve diziden ayrılıp ayrılmadığı haberleri..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde İlyas öldü mü? İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. EDHO'da İlyas Çakırbeyli sahnede defalarca bıçaklanarak yere düştü. Bu sahnenin ardından izleyiciler internette EDHO İlyas öldü mü, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu sorularını sorgulamaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü? sorusunun yanıtı ve  Ozan Akbaba hakkında merak edilenlerve son dakika haberleri...

 

OZAN AKBABA EDHO'DAN AYRILIYOR MU?

Ozan Akbaba, 1982 yılında Kars'ta doğmuştur. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde tamamlamıştır. 2005 yılında Kırık Kanatlar dizisi ile kariyerine adım atmıştır. 2013 yılında Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Sanatçı Sıla'nın Yeni Ay albümünde bulunan Vaziyetler şarkısının klibinde oynamıştır. Bir çok sinema filmi ve dizi de rol alan Ozan Akbaba, Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandırmaktadır.

18-12/26/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-ilyas-oldu-mu.jpg

Dizi, sinema filmleri ve Tiyatro oyunlarında rol alan başarılı oyuncu ayrıca film müzikleri de yapmaktadır. 2014 yılında Sıla'nın yeni ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynayan Ozan Akbaba; 2015 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterini canlandıran oyuncular arasında yer alıyor.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ İLYAS ÖLDÜ MÜ?

EDHO'da İlyas ve Hızır'a oynanan büyük oyunun sonunda İlyas'ı kötü bir son bekliyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüde İlyas defalarca bıçaklandı. 

Hapise atılan İlyas geç vakitte nakil için araça bindirilmek istendi. Hızır ve Alpaslan'ın kapıya geldiği ve neler olup bittiğini anlamaya çalıştığı sırada İlyas bıçaklandı. Peki İlyas yaşayacak mı? 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN