Esra Erol'da yumruklar havada uçuştu! Olayın fitilini fare zehri ve kelepçe detayı ateşledi! Ünlü sunucu şaştı kaldı!

Esra Erol'da yumruklar havada uçuştu! Olayın fitilini fare zehri ve kelepçe detayı ateşledi! Ünlü sunucu şaştı kaldı!

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da da canlı yayında yumruklar havada uçuştu. Selçuk Korkut isimli kişi geçtiğimiz günlerde Esra Erol'dan yardım isteyerek eşinin bulunmasını istemişti. Esra Erol, eşini buldu ve canlı yayında yüzleştiler. Zeynep Nazan Korkut, kayınvalidesiyle birlikte kayınpederini zehirlediğini itiraf etti. Bugün ise yeni bir gelişme yaşandı. Zeynep'in, Gökhan isimli bir kişiye kaçtığını belirtince eşi sinir krizi geçirdi ve canlı yayında eşine saldırdı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da da yaşanan bir olay gündeme damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde programa başvuran Selçuk Korkut, eşi Zeynep Nazan Korkut'un evden kaçtığını belirterek eşinin bulunmasını istemişti.

Dün yayınlanan bölümde kayıp eş canlı yayına katıldı. Çift milyonların önünde yüzleşti. Çiftin itirafları programa damga vurdu. Zeynep Korkut, canlı yayında eşini terk ettiğini ve iki aydır Gökhan Güney ile birlikte olduğunu söyledi.

1.jpg

"KOCAMI KORKUT DEDİ"

Bu gelişmelerin ardında Zeynep Korkut, "Kayınvalidem bana 'kocamı korkut' dedi. Kayınvalidemle birlikte kayınpederime fare zehri içirdik" diyerek bomba bir itirafta bulundu. Kayınvalide Cemile ise iddialarla ilgili, "Eğer ortaya çıksaydı gider birlikte yatardık. Gelinimle kavga ediyor diye kocama fare zehri içirecektim" diyerek herkesi şaşırttı.

"KOCAM BENİ KELEPÇELEDİ"

Bugünkü yayında ise Zeynep Nazan Korkut, zehirleme olayıyla ilgili olarak, "Fare zehirini anlatmayayım diye beni kelepçelediler. Fare zehiri olayı yaşandığında nikahım yoktu. Selçuk beni tehditle tuttu. Sonrasında nikahımız kıyıldı. Kocam beni fare zehrini anlatmayayım diye kelepçeledi. Bacağımdan kelepçelediler" dedi.

3.jpg

"KAYNANAMIN GİZLİ SEVGİLİSİ VARDI"

Zeynep Nazan Korkut, "Kaynanam sevgilisi ile otelde buluşacaktı" dedi. Kayınvalide Cemile ise "Beni çıldırtma yok öyle bir şey. Benim şekerim var şekerimi çıkartma beni" Selçuk Korkut eşinin TikTok'a kendisini kızdırmak için fotoğraf koyduğunu ileri sürdü.

"KUMBARAMI VER BOŞANALIM"

Selçuk Korkut, "Kumbaramı ver boşanalım. Bu kadının evliyken yaptığı ahlaksızlık! Oğlak Burcuyum, kıskancım!" dedi.

STÜDYODA GERGİN ANLAR

TikTok'ta yayınlanan fotoğraf sonrası gerginlik iyice zirve yaptı. Selçuk Korkut, o fotoğraf sonrası sinirlerine hakim olamayarak çileden çıktı. Stüdyoda eşine saldırmak üzere bir anda koşmaya başladı. Esra Erol da kavgayı ayırmak isterken güvenlik güçleri araya girdi. O anları izleyenler büyük şok yaşadı.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN