Esra Ezmeci final mi yaptı, hangi kanala geçti? Esra Ezmeci bitti mi?

Esra Ezmeci final mi yaptı, hangi kanala geçti? Esra Ezmeci bitti mi?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci bir süredir 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' isimli programla seyirciyle buluşuyordu. Programın yeni bölümü yayınlanmayınca Esra Ezmeci'nin final yapıp yapmadığını araştırıyor. Peki, Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya neden yok, final mi yaptı? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının formatında yayın yapan Esra Ezmeci ile Umudun Olsun programı final yaptı. Reyting kurbanı olan program için düğmeye basan kanal yayını sonlandırdı. Esra Ezmeci ile Umudun Olsun 7 Ekim 2022 Cuma gününde son bölümüyle ekrana geldi.

ESRA EZMECİ'NİN PROGRAMI HANGİ KANALDA?

Esra Ezmeci'nin programı FOX TV'de yayın yapıyordu. Program son bölümüyle 7 Ekim Cuma günü ekran macerasını sonlandırdı.

ESRA EZMECİ KİM?

İstanbul'da dünyaya gelen Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilik ile bitirmiştir. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış ve adli bilimler üzerine doktoraya başlamıştır. Ezmeci'nin doktora eğitimi hala devam ediyor. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde staj yapan Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev almıştır.

 esra ezmeci ile karşı karşıya final

Ezmeci, kendisinin geliştirmiş olduğu geçmiş temizleme terapisiyle büyük başarılara imza atmıştır. Birçok TV kanalında program yapan Ezmeci, farklı mecralarda psikolojik yazılara da imza atmıştır. Ezmeci bu zamana kadar, üt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli kitapları çıkarmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN