Esra Ezmeci herkesten gizlediği hastalığını açıkladı! 8 yaşında bayılınca ortaya çıkmış, duyan hüngür hüngür ağladı

Esra Ezmeci herkesten gizlediği hastalığını açıkladı! 8 yaşında bayılınca ortaya çıkmış, duyan hüngür hüngür ağladı

Esra Ezmeci herkesten gizlediği hastalığı açıkladı! Ezmeci ilk kez paylaştığı hastalığıyla sevenlerini şaşkına uğrattı! 8 yaşında bayılınca ortaya çıkmış, duyan hüngür hüngür ağladı...

Ünlü Klinik Psikolog Esra Ezmeci, katıldığı bir televizyon programında 15 yıl boyunca epilepsi hastalığı ile mücadele ettiğini açıkladı. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programına konuk olan Ezmeci, zorlu günlerini anlatarak izleyicileri şaşırttı.

8 YAŞINDA ÖĞRENMİŞLER

esra-ezmeci-neden-cikmiyor1.webp

Ezmeci, 8 yaşında epilepsi hastalığına yakalandığını ve bu hastalıkla tam 15 yıl süreyle mücadele ettiğini belirterek "Modern bir aileye sahiptim. Niye olduğunu bilmiyorum ama çocukluğumda aşırı duygusaldım. Mesela babam masal anlatırken ben hüngür hüngür ağlardım. 8 yaşındayken bir kere bayıldım ve epilepsi olduğumu öğrendik. Benim en büyük dönüm noktalarımdan biriydi. 15 sene epilepsi hastasıydım. Benim hayatımı çok zorladı. Her bayılmada bir sürü şey unutuyorsun, bayılacağım diye korkuyorsun, okulu tamamlayabilecek miyim diye korkuyorsun. Psikolojik olarak daralmalar, bunalmalar..." ifadeleriyle hastalığın yaşamını ne kadar etkilediğini anlattı.

"OĞLUM DOĞDUKTAN SONRA KENDİLİĞİNDEN GİTTİ"

Ezmeci, hastalığı nasıl atlattığını ise şu sözlerle paylaştı: "Epilepsiden dolayı ruhsal olarak da zor bir dönem geçirdim. Bu da beni psikolojiye yönelten bir şeydi. Epilepsiyi tetikleyen birçok neden var. Hormonal etkilerden dolayı hamilelik döneminde krizler artıyor. Allah'ın lütfuyla doğum yaptıktan sonra epilepsiyi atlattım. Normalde böyle bir şey yok. Oğlum doğduktan sonra kendiliğinden bitti. Hastalığı yendikten sonra üniversite okudum. Epilepsi olduğum için derslerim kötüydü, çocukluk hatıralarımın çoğu yok. Çok az hatıram var"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN