"Esra Ezmeci konuştukça biz utandık" Esra Ezmeci'den skandal sözler! Sosyal medya ayağa kalktı

"Esra Ezmeci konuştukça biz utandık" Esra Ezmeci'den skandal sözler! Sosyal medya ayağa kalktı

Son dönemin en popüler isimlerinden olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, ilişki ve cinsellik üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlişki üzerine birçok kitabı bulunan Esra Ezmeci konuk olduğu Nur Viral'de söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada yer yerinden oynadı, peş peşe yorumlar yapıldı. Esra Ezmeci konuştukça biz utandık! Bakın Esra Ezmeci neler demiş?

İlişki ve cinsellik üzerine sık sık tavsiyelerde bulunan fenomen psikolog Esra Ezmeci gündemden düşmek bilmiyor. Sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinlikleri yapan Esra Ezmeci, bu sefer sınırı çok aştı. Nur Viral'ın programına konuk olan Esra Ezmeci skandal bir açıklamaya imza attı. İlişki üzerine yaptığı konuşma sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bu kadar da olmaz Esra Ezmeci konuştu biz utandık! İşte Esra Ezmeci'nin skandal sözleri...

ESRA EZMECİ KONUŞTUKÇA BİZ UTANDIK!

Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken uzman klinik psikolog Esra Ezmeci sosyal medyadan gelen +18 sorulara cevap vermeye devam ediyor. Gelen soruları direkt olarak paylaşan Ezmeci, konuk olduğu Nur Viral'de yine skandal sözlere imza attı. Erkeklerin ilişki yapısı hakkında konuşan Esra Ezmeci öyle şeyler söyledi ki duyanlar kulaklarına inanamadı. O konuştukça biz utandık!

SKANDAL SÖZLERLE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Skandal açıklamasında Esra Ezmeci, "Erkek yemeği bile ödemekten çekiniyorsa hayatıma ne katkısı olacak. Utanırım diye düşünmeyin. Erkek yatırım yaptığı, para harcadığı kadını unutamıyor. Hiç bana gelip 'Çok fedakardı' demiyorlar, 'Ben ona neler yaptım, çantalar aldım' diyor. İnsan emeğini özlüyor" ifadelerini kullandı.

kmggfgf-41.jpg

Viral, Esra Ezmeci'ye geçtiğimiz günlerde Yusuf Kavaklı'nın sözlerini aktararak "Kadın dinen kocası para bırakmıyorsa cebinden gidip para alabilirmiş. Habersiz almak dinen böyle bir şey varmış" dedi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Konuşmasına devam eden Esra Ezmeci, "Bu şu demek; sizi eşle bir görüyor. Kocanın parası da senindir diyor. Kocanız para ödemiyorsa ödettireceksiniz. İstemekten utanmayın" dedi.

kmtiii.jpg

Esra Ezmeci'nin yorumları sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından "Hani kadın eşitti", "Kadını yatırımlık görüyorsunuz", "Bunlar konuştukça ben utanıyorum" diyerek tepki gösterdi.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

kmiop.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

Kararı Ben Veririm
Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN