Esra Ezmeci'de iğrenç ilişki itirafları bitmiyor! Kocasının dayısı ve abisiyle bakın ne yapmış?

Esra Ezmeci'de iğrenç ilişki itirafları bitmiyor! Kocasının dayısı ve abisiyle bakın ne yapmış?

İlişki Uzmanı Esra Ezmeci'ye gelen bir itiraf mide bulandırdı. Bir kadın takipçisi öyle bir itirafta bulundu ki okuyanlar inanamadı. Bakın kocasının abisi ve dayısıyla ne yapmış?

Cinsellik üzerine yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ezmeci'ye yine mide bulandıran bir itiraf geldi.

1467714-001.jpg

ESRA EZMECİ'YE İĞRENÇ İTİRAF

Bir kadın takipçisi eşinin dayısı ve abisi ile olan iğrenç ilişkisini itiraf etti. Esra Ezmeci'den yardım isteyen kadın, "Eşimin dayısı ve abisiyle cinsel ilişki yaşadık. Ve devam ediyorum. Eşimle cinsellik yok" mesajı attı.

esraezmeci.jpg

SONUÇLARI TRAVMATİK OLUR

Terapist Esra Ezmeci ise bu mesaj karşısında, "Eşinizle cinsellik yoksa ve ilişkiniz bitti ise ayrılmayı seçmelisiniz. Bu şekilde ilişkilerin sonuçları genellikle çok travmatik oluyor" yanıtını verdi.

rezalet.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN