Esra Ezmeci'den evlilik kararı! Müjdeli haberi verdi

Esra Ezmeci'den evlilik kararı! Müjdeli haberi verdi

Herkesin sorunlarına koşan Psikolog ve Terapist Esra Ezmeci'den bu defa şaşırtan bir açıklama geldi. Bir takipçisinden gelen evlilik sorusuna Ezmeci müjdeli bir yanıt verdi. Bakın Esra Ezmeci "Ne zaman evleniyorsunuz?" sorusuna ne dedi? Takipçilerini şaşırttı.

Cinsel içerikli mesajları sosyal medya hesabından yayınlayan ve kısa sürede 5 milyona yakın takipçiye sahip olan Esra Ezmeci, bu defa kendisine gelen bir soruyu yanıtladı. Genelde takipçilerinin sorunlarına ilişkin yorumlar yapan Ezmeci bakın evlilik hakkına ne dedi?

esraezmeci.jpg

TAKİPÇİSİN SORUSUNA ŞAŞIRTAN YANIT

1 evlilik yapan ve boşanan Esra Ezmeci, yıllar sonra aşk hayatına dair bir detay verdi.

ogul.jpg

Eski evliliğinden 1 oğlu olan Ezmeci, kendisine gelen evlilik sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Duyanlar "Evleniyor mu?" sorusunu sormaya başladı.

ersa.jpg

ESRA EZMECİ'DEN EVLİLİK KARARI

Bir takipçisinden Esra Ezmeci'ye, "Hocam siz ne zaman evleneceksiniz?" sorusunu sordu. Ezmeci ise bu soru karşısında, "Belli olmaz her an evlenebilirim" yanıtını verdi.

whatsapp-image-2022-10-27-at-21-00-46.jpeg

Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Ezmeci'nin bu yanıtı karşısında hayatındaki kişi de merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN