Esra Ezmeci'den yatak fantazisi önerisi! Bakın karısını nasıl istiyormuş?

Esra Ezmeci'den yatak fantazisi önerisi! Bakın karısını nasıl istiyormuş?

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Genellikle kadınları mesaj attığı Ezmeci'ye bu defa bir erkek takipçisinden itiraf geldi. Bakın karısını yatakta nasıl görmek istiyormuş?

Kitapları ve ilginç ilişki yöntemleriyle kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşan Psikolog Esra Ezmeci, cinsel içerikli mesajları da yayınlamaya devam ediyor. Eşleriyle sorun yaşayanlara öneriler ve yöntemler veren Ezmeci'ye gelen bir itiraf "Bu kadar olmaz" dedirtti. Erkek takipçisi bakın karısı için ne yazdı?

eso.jpg

KARISI HAKKINDA TUHAF İSTEK

Eşlerine dair itiraf ve ifşaları paylaşan Esra Ezmeci'ye bir erkek takipçisi karısına dair şaşırtan bir detay verdi. Yolladığı mesajda, "Esra Hanım, eşimi yatakta eşarplı ve elbiseli istiyorum. Bu normal mi lütfen cevap verin" diyerek yardım istedi.

esraezmeci.jpg

YATAK FANTAZİSİNE İLGİNÇ YÖNTEM

Esra Ezmeci ise bu ilginç yatak fantazisine, "Olabilir tabi ama burada eşinizin de nasıl olmak istediği önemli. Yatak odanız eşinizle özel ve mahrem alan. İkinizin de ne istediği önemli ve ortak karar verin ve esnek olun. İlla ki bu şekilde olsun demeyin" diyerek öneride bulundu.

yatakfantazisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN